Vigtigheden af en god nats søvn

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Der er på det seneste flere og flere der lider af søvnmangel, dette er et stort problem, da søvnmangel kan have store konsekvenser for ens generelle velbefindende. Der er mange forskellige grunde til, at denne søvnmangel finder sted. Flere mener at det er skærmene, som vi bruger ud til sent på aftenen, andre siger stress er den primære faktor.

Der er dog nogle ting du selv kan gøre for at komme denne søvnmangel til livs, hvis du også længes efter en fuld nats søvn, så læs endelig med i følgende, for at få nogle gode råd til, hvordan du slipper for de søvnløse nætter.

Invester i en god boxmadras
Sengen og hvordan du ligger i den er noget af det du selv rimelig hurtigt kan gøre noget ved, for at komme til at sove bedre. Har du også en gammel slidt seng med en tynd topmadras, så er dette da i hvert fald stedet at starte. Senge kommer i en million forskellige størrelser, med mange forskellige funktioner, det gælder derfor om først at se, hvad man egentligt bruger sengen til, og hvilke funktioner man derfor ønsker. Sidder du som mange andre også og ser fjernsyn eller endda laver lektier eller arbejder i din seng, så giver det god mening at investere i en elevationsseng, her får man nogle forskellige niveauer man kan vælge imellem, og man slipper derfor for at stable det sædvanlige pudetårn op, og kan altså nøjes med at trykke på en knap for at komme ordentligt op og sidde. Der er altså en million forskellig senge og ofte giver det mening at investere i seng til lidt flere penge, da de altså ofte er af bedre kvalitet og derfor bliver søvnkvaliteten også bedre.

Det kan være svært at finde den rigtige, men ofte er en god boxmadras vejen frem. Hvis du leder efter en boxmadras i ordentlig kvalitet, kan du prøve en boxmadras 120x200 . Det er en god investering at gøre sig, da det vil gøre søvnen mere behagelig og bedre. Da mængden af søvn du får har så stor indflydelse, på resten af ens humør, så er det altså helt klart værd at putte lidt penge i, da det har så stor betydning på hele din hverdag.

Brug kun sengen til at sove
Hvis du har svært ved at sove er et god råd også at prøve at adskille linjerne mellem at være vågen og at sove. Dette kommer af, at mange af os bruger meget af vores hverdag i sengen, hvor vi læser, ser fjernsyn eller endda spiser og arbejder. Dette fungerer godt for en helt masse mennesker men, hvis man har svært ved at sove kan det også være et af problemerne, da kroppen så ikke er klar over at den skal lægge sig til at sove, bare fordi man lægger sig i sengen.

Et råd herfra er derfor at rykke andre aktiviteter end søvnen væk fra sengen, spis ved sofabordet eller spisebordet i stedet, og kroppen vil så vænne sig til at skulle sove når man lægger sig i sengen.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.