Vælg et godt og enkelt lønsystem

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Er du på Gul & Gratis, så er det nok fordi du har øje for et godt tilbud. Her finder man alverdens varer, enten brugte eller nye - fælles for dem er, at de er sat til salg til en skarp pris, som de forhåbentlig kan blive solgt til inden for en kort tidshorisont.

Måske er du en af de erhvervsdrivende, som sætter deres varer til salg her, og så er det vigtigt at have styr på hele den administrative del, som gør, at du kan drive din virksomhed godt og sove trygt om natten.

En af de vigtigste ting at sørge for er, at lønnen til dine medarbejdere kører godt, så den bliver afregnet til tiden, og så alle de forskellige administrative ting omkring lønberegning og lønudbetaling er gjort korrekt. Vi vil på det kraftigste anbefale dig at bruge et dedikeret lønprogram til disse ting, og kan man få et lønsystem gratis, er det jo optimalt. Det kan du hos Dinero, hvor du kan downloade et lønsystem, der nemt og enkelt kan styre din administration af dine medarbejderes løn.

Løn er kompliceret
Løn er en af de mere komplicerede administrative opgaver i en virksomhed, og vi vil derfor anbefale, at du altid anvender et specialiseret program til beregning og håndtering af lønnen, Der er en masse regler omkring løn, som ikke så sjældent ændres, og derfor er det en fordel at anvende et system, som kan styre disse ting automatisk. Det gælder for eksempel beregning og afregning af ATP, som varierer alt efter, hvilken type medarbejdere du har - om de er på variabel timeløn, eller om de eksempelvis er ansat som funktionærer på fuld tid.

En af de opgaver, der det seneste års tid har voldt mange især mindre erhvervsdrivende kvaler er beregning og afregning af feriepenge efter de nye regler, som trådte i kraft i 2019 / 2020. Beregning af medarbejderes feriepenge har altid været en svær opgave, fordi ferieåret, hvor feriepengene skulle hensættes til, ikke har været identisk med kalenderåret, hvor de blev optjent. Og hvis du endelig havde fundet ud af det, blev det hele vendt op og ned med den nye ferielov, hvor optjeningsår og ferieår nu blev ens. Men bruger du et lønsystem som eksempelvis Dineros, sker beregningen automatisk og er altid korrekt.

Et lønsystem sørger også for at indberette A-skat, og at det er de rigtige skatteoplysninger, som anvendes ved hver enkelt medarbejder. Så der er mange grunde til at anvende et lønsystem, så alt foregår sikkert og efter bogen.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.