Tre idéer til julefrokost med arbejdet

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 
Vi både hader dem og elsker dem. De fleste er glemt igen og så er de allermest kendt for, at man gør noget, som man fortryder mandag morgen. Vi snakker selvfølgelig om de berygtede firma-juelfrokoster, hvor chefen har fået lidt for meget at drikke og praktikanten falder i søvn under et af bordene.
De er absurde, de er helt igennem danske, men vi ville aldrig undvære dem!

Vi giver her i artiklen tre idéer til, hvordan du kan holde en god julefrokost i Roskilde med dit arbejde, hvor det hele måske ikke behøver at handle om snaps og at flirte med hende den søde fra HR.
For julefrokost handler også om sammenhold, om teambuilding og lære hinanden lidt bedre at kende.
Med disse idéer, lover vi, at I nok skal få den sjoveste aften.

Tag ud og bowle
Det kan både være en sjov start på aftenen, at mødes og konkurrere lidt med hinanden på en bowlingebane. Der kan man få serveret snacks og lidt til ganen.
Hvis der er nogle i selskabet, som elsker konkurrencer, er der rig mulighed for at konkurrere i alt indenfor antal strikes til beerpong. Det er en oplagt mulighed til at få de interne firmakonkurrencer i spil!
Når vinderne er fundet, kan i forsætte aftnenen med en middag, hvor man hos Roskilde Bowling kan vælge imellem den populære julebuffet eller en 3 retters juleanretning.
Her behøver man ikke at være bange for, at festen splittes op efter maden. For hos Roskilde Bowling er der mulighed for, at feste igennem hele aftenen og danse til jeres fødder ikke kan mere.
Er i ekstra festlige, så ligger bowlingecentret kun 10 minutters gang fra Roskilde Station og centrum, så i enten kan tage videre i byen der eller tage toget til København på 30 minutter.

Ansæt et tredjeparts bureau til underholdning
Der findes mange forskellige bureauer som kan hjælpe dig på vej når det gælder underholdning. Dette kan være alt fra tryllekunstnere, strippere og mange flere forskellige områder som alt i alt kan være med til at underholde dig og dine gæster på mange forskellige måder. Det er dog altid vigtigt at have gæster in mente når du skal booke et arrangement, så de kan få den bedste oplevelse muligt.

Få arrangeret din julefrokost af Grunk Event
Hvis du ikke selv vil stå for hele hurlumhejet, kan det være en smart idé at få nogle til at arrangere julefrokosten for jer. Her kan Grunk Event hjælpe, som specialiserer sig for netop julefrokoster, der svinger af fest, dufter af flæskesteg og kradser af snaps. På 6 år er de blevet til Danmarks største leverandør af julefrokoster til det danske erhvervsliv.
Alle julefrokostarrangementer afholdes på centralt beliggende 4 og 5-stjernede hoteller, som alle kan levere smukt dekorerede og varme lokaler, lokalt tilberedt mad af højeste klasse - og nok af det, og ikke mindst uddannet personale, så alle kan slappe af og nyde aftenen.
 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.