Tre hobbyer du kan tjene penge på

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Der er intet bedre, end når man kan kombinere arbejde med fornøjelser. Det gælder sig både i professionel kontekst, såvel som på med privat arbejde og hobbyer. Ikke alle er dog så heldige, at de har et unikt talent eller kompetence som de kan gøre til en fuldtids levevej. Når det er sagt, findes der i dag mange måder, hvorpå du kan udnytte dine interesser og hobbyer til også at tjene lidt penge.


Fra sportsnørd til bettingchamp
Tusindvis af danskere er hvad man vil betegne som sportsnørder. Hver uge bruger de utallige timer på at se fodboldkampe, optakter og efterfølgende diskussioner i fodboldstudierne fra de bedste rækker i blandt andre Danmark, England og Tyskland. Disse utallige timer behøver dog ikke være for ren og skær underholdnings skyld. Følger du den samme sportsgren og hold over en længere periode, og formår du at forstå de forskellige systemer fra hinanden, kan du nemlig drage stor fordel af din viden, hvad angår betting. Betting kan aldrig garantere et resultat. Men dine muligheder for succes står unægtelig bedre, når du har forstand på det du oddser på, og ikke blot skyder i blinde efter bookmakernes ekspertråd og vurdering af de forskellige hold muligheder for succes. I artiklen her kan du læse om, hvordan det faktisk er lykkes andre at gøre sin hobby til en succesfuld levevej: https://www.berlingske.dk/karriere/fra-hobby-til-internationalt-forretningseventyr.  

Samlerobjekter
Samlerobjekter som gamle Anders And blade, pokemon kort, juleplatter, mønter og frimærker kan med tiden gå hen og blive en god investering. Tag for eksempel de første oplag af pokemon kort fra 1996. Enkelte af disse kort, de sjældne af slagsene, er de seneste år steget voldsomt i værdi, hvor de mest værdifulde kan indbringe en sælger flere millioner danske kroner. Dette til trods for, at de for mindre end 15 år siden ville koste under en tiendedel. Eksemplet med pokemon kort bevidner om, at der kan være store penge at hente, hvis du formår at investere i de rette samlerobjekter. Har du en interesse i en særlig type af kunst, figurer eller anden type af samlerobjekter, kan du med fordel overveje at investere i særudgaver, da de med tiden kan gå hen og blive mange penge værd.   

Danskerne elsker gør-det-selv-kurser
Er du dygtig til at bage surdej og flødeboller, er du en mester med to strikkepinde eller gemmer der sig en mindre J. C. Jacobsen i dig, vil mange være interesseret i at suge til sig af din viden. Oplevelsesgaver er blevet yderst populære de seneste år, hvor mange danskere tager på både 1-dags og weekendkurser, for at lære forskellige typer af håndværk fra bunden. Mange af disse kurser er arrangeret at private, som har valgt at drive deres passion og kompetencer til et mindre professionelt foretagende. Er du et ørn i et køkken, en mesterbrygger i dit garagebryggeri eller har store kreative talenter, kan der med andre ord være gode penge at hente i at lære fra dig på små gør-det-selv-kurser. I følgende artikel kan du for eksempel læse om, hvordan gør-det-selv-projekter har været særligt populære i Danmark under Corona-pandemien: https://www.tvmidtvest.dk/midt-og-vestjylland/goer-det-selv-under-corona-danskerne-renoverer-sig-ud-af-kriser
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.