Specielle tevarianter du skal prøve

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
 
Selvom Danmark i høj grad er et kaffedrikkende land, så har te formået at snige sig mere og mere ind i billedet, og er blevet manges foretrukne varme drik til morgenmaden eller den tidlige aften efter arbejde.
Selvom te kommer i mange forskellige varianter, så er de fleste typisk kun bekendt med sort eller grøn te. Det er en skam, for te har så meget mere at byde på. Det vil vi udforske nærmere i denne artikel.

Bubble Tea – En specialitet fra Taiwan

Te skal typisk drikkes varmt, eller...? Ja, typisk er det rigtig nok, at te skal være varm. Men ligesom man har iskaffe, som er koldt, så findes der er også tevarianter, der er kolde. Det vi vil snakke om nu, kommer fra Taiwan og kaldes her i Vesten for Bubble Tea.
Bubble Tea stammer som sagt fra Taiwan i 80’erne. Men drikkens hurtigt voksende popularitet i hjemlandet betød også, at resten af verden fik øjnene op for den nye og specielle drik. I USA er drikken slået massivt igennem, og man kan endda købe den hos store internationale butikskæder som Starbucks.

Bubble Tea fra Pandasia er en sødlig, kold og lækker drik der er lavet af vand, sirup og te. Det, der gør Bubble Tea unikt, er for det første, at man drikker det koldt, og for det andet dens unikke ingrediens: Boba- eller tapiokaperler. Perlerne er søde, og kan komme i forskellige smage. De blandes i teen, hvor de ender med at få en lækker blød konsistens, der gør man får lyst til at sætte tænderne i dem.
Bubble Tea er perfekt til dig, der mangler en lækker og kold drik til en varm sommerdag, for eksempel. Teen kan let laves derhjemme med vand og sukker, sirup og mælk eller mælkepulver (det er i princippet lige meget for smagen, om du bruger frisk mælk eller mælkepulver. Men konsistensen afhænger af det) og de diverse perler. Det gør det også til en god drik at servere for gæster som venner og familie.

Citronte – Velsmagende og helbredende

En anden type te, som man ikke så ofte ser er citronte. Citronte er en lækker og sødlig varm drik, som virker opfriskende og opkvikkende. Teen blandes ofte med pebermynte for at gøre den endnu mere forfriskende.
Citronte er ofte i ældre tid blevet brugt som et naturligt præparat mod tør og irriteret hals samt forkølelse. Det er fordi citron har en naturlig helende og lindrende effekt. Så, citronte er fantastisk til når man er syg, men det smager også rigtig dejligt, når man er rask.

Citronte er også en ret alsidig te, netop fordi man kan kombinere citron med så mange andre ting, for at gøre smagen rigere. Du kan tilføje honning, lakrids, sukker, sirup og meget andet for at dirigere smagen hen i den retning, du elsker den. Man kan desuden også blande citron og kamillete. Kamillete har ikke den rigeste eller lækreste smag, men lidt citron og honning gør en kæmpe forskel for smagen og nydelsen. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.