Spar penge og spar miljøet

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I Danmark er vi rigtig glade for al slags elektronik. Vi køber rigtig meget af det - men vi smider samtidig også rigtig meget ud. Der er nemlig mange, der skifter deres mobiltelefon, tv eller playstation ud, når der er kommet en ny og bedre udgave på markedet. Det er utrolig ærgerligt, fordi det i rigtig mange tilfælde betyder, at velfungerende IT i alle former og størrelser enten bliver kasseret eller ligger og samler støv i skuffen derhjemme. Der findes dog en anden og bedre løsning, så du både kan få det produkt, som du ønsker dig, uden at dit gamle går til spilde. Gennem Blue City kan du nemlig både købe og sælge brugt IT.

Et stort udvalg


Blue City har et utrolig bredt sortiment, hvad angår brugt IT-udstyr. Der er alt fra telefoner, tablets og computere, men også kameraer, smartwatches, højttalere - og meget, meget mere! Produkterne er blandt andet fra kendte mærker, såsom Apple, Samsung, ASUS og Lenovo. Udvalget er enormt!

Blue City er eksperter i brugt elektronik. Teknikere gennemgår grundigt alle produkter, inden de sælges videre. Brugte computere gendannes og renses for gammel data, så de er klar til brug til den næste. Alle produkter har desuden en standbedømmelse, så du på forhånd kan se, hvad du kan forvente af det brugte produkt. Derudover får du 2 års produktgaranti samt 14 dages fortrydelsesret, hvis produktet ikke skulle leve op til dine forventninger. Det er dermed rigtig nemt og trygt at købe brugt udstyr hos Blue City.

Derudover kan du hente inspiration fra Blue Citys blog. Bloggen rummer nemlig et utal af guides og gode råd, hvis du eksempelvis er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge Mac eller Windows eller hvilken tablet, der er den rette til dit behov. 

Gør noget godt for miljøet


Udover det, at der er en god sum penge at spare ved at købe brugt IT, så gør du også noget godt for miljøet! Det er nemlig rigtig rigtig godt, at produkter genbruges, når de ikke fejler noget frem for at blive smidt ud eller gemt væk. Ved at købe et brugt elektronisk produkt er du med til at bidrage til at værne om miljøet. I dag går meget IT-udstyr som sagt til spilde med det forbrug, som vi har her i Danmark - men det kan du være med til at lave om på ved at sælge eller købe brugte produkter med god samvittighed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.