Spar mange penge og køb en brugt seng

// Annoncørbetalt indhold

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
 
Det kan være en heftig udskrivning at købe nye senge til ungerne eller én selv, til gæsteværelset eller til sommerhuset. Afhængigt af, hvad du vælger, kan en seng hurtigt koste et femcifret beløb, og er I en hel familie, der skal have nye senge, eller det nye sommerhus skal udstyres fra bunden af - ja, så kan det hurtigt blive en stor udskrivning. Og nok er der ikke mange danskere, der er fattige, men de færreste har dog lyst til lige at nappe mange tusinde kroner ud af budgettet for at købe nye senge.

Heldigvis er der mange muligheder for at købe senge som brugt - for eksempel i Gul og Gratis eller på Facebook, ligesom du også kan finde en god brugt seng i mange af de genbrugsbutikker, som findes rundt omkring i landet. For mange kan en brugt seng være en god løsning, hvis man ikke lige har alle pengene til at købe den drøm af en seng, som man gerne ville have.

Forskellige sengetyper

Hvis du nu alligevel skulle hælde til, at det er rarest at krybe i en ny seng, der ikke har været brugt af andre før dig, er der flere muligheder. Du kan i Bedst i test på nettet finde flere valgmuligheder, og der findes gode senge i alle prisklasser.

Du kan blandt mange muligheder gå efter en kontinentalseng eller en elevationsseng, to populære sengetyper. En kontinentalseng er en særlig type seng, som er meget populær og som mange kender fra hoteller eller fra rejser til udlandet. En kontinentalseng består af en bund med flere lag af forskellige typer madrasser, og samlet set får man med en kontinentalseng en seng, der støtter kroppen rigtig godt og tilpasser sig kroppen konturer. En kontinentalseng fås i flere størrelser og starter typisk ved 140 x 200 cm., men også 160 x 200 cm er meget udbredt og populært. Det er målene for en klassisk dobbeltseng, men kan jo også være din egen udgave af en luksuøs egoistseng.

Senge med løftemekanisme

Mange foretrækker en elevationsseng, som er en seng, hvor madrassen ved hjælp af elektromotorer kan anbringes i forskellige positioner. En elevationsseng er meget behagelig, hvis man godt kan lide at ligge og læse i sengen, eller hvis man har brug for at sove med hovedet eller benene lidt løftet. Har man dårlig ryg, kan det være en stor fordel med en elevationsseng, som kan indstilles, så den bedst muligt understøtter kroppen og mildner dens skavanker. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.