Sommerferie i Randers by

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
I 2020 blev det bevist, at sommerferie i Danmark er yderst fantastisk. Rigtig mange tog afsted på camping, nogle tog på wellness ophold og andre bredte et tæppe ud på græsset i haven og nød den dejlige sommersol. 

Om vi for andet år i træk skal holde danske sommerferie, vil tiden vise. Uanset hvad er der mange, hvis perspektiv på dansk sommerferie har ændret sig, og som måske har skabt nye traditioner. Denne artikel giver et bud på, hvad du kan lave i din sommerferie i Randers by. 

Naturoplevelser til den oplevelseslystne
Naturen er fantastisk, og den overrasker os gang på gang med sine mange skønne elementer. Naturen er på mange måder den oplevelseslystnes legeplads, og er et sted hvor man kan boltre sig og lade sig inspirere. Den viser sig fra sin bedste side, når den danske sommer er på sit højeste, og det er aldrig en dårlig idé at besøge et skovområde eller en naturattraktion i Randers. 

Randers har adskillige naturattraktioner til sommerens tomme kalenderdage, og er i særdeleshed kendt for Randers Regnskov, som er den ultimative naturoplevelse. Her møder du dyr fra alle verdens hjørner, der især mangler besøg fra gæster. 
Derudover er Randers Klatrepark også en stor oplevelse til den, som ønsker at udforske sine grænser i 1-50 meters højde. Det er naturligvis under opsyn af professionelt personale, så du undervejs bliver instrueret i klatreparkens mange aktiviteter.

Sommerplaner med kultur i sigte
I Randers midtby finder du Randers Teater, der tilbyder spændende teaterforestillinger til publikum i alle aldre. Randers Teater afholder både koncerter og forestillinger i sommeren 2021, og åbner gladeligt op for publikum efter mange aflyste arrangementer i huset.

Det er også muligt at deltage ved koncerter i Værket i Randers. Her kan du møde kunstnere som D-A-D, Shu-bi-dua og Folkeklubben, som er meget spændte og klar til at performe. Efter et år uden koncerter, slippes kunstnerne løs til et publikum der er mere end klar til at tage pænt imod dem. 

Besøg Randers Storcenter
I takt med, at Danmark åbner op, kan det være svært at holde styr på de mange events rundt om i byen, som eksempelvis hvis der sker noget særligt i byen, hvilke butikker man kan besøge og om man kan spise ude. Randers Storcenter gør det nemt for dig, og giver en oversigt over hvad sker der i Randers i dag, hvilket kan indeholde yderst spændende events i og omkring storcentret.

Storcentret står til at få en fantastisk sommer, og specialbutikkerne glæder sig til igen at kunne åbne dørene for shoppeglade kunder. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.