Sådan planlægger du det bedste frieri

// Annoncørbetalt indhold

Denne artikel er sponsoreret af P.HERTZ
Er du mentalt klar til at gå på knæ for din partner, men mangler alt planlægningen? Så frygt ikke, læs derimod med her og få tre tips til at planlægge dit frieri.
At blive forlovet er en stor dag i et forhold, det er ofte en dag som man vil huske for evigt og en dag som kun handler om jer. Derfor er det vigtigt at man får gjort dagen så mindeværdig og personlig, som overhovedet muligt!
Hav styr på ringen!
Først og fremmest, så skal du have styr på forlovelsesringen. Det er muligvis det allervigtigste på sådan en dag. Vælg forlovelsesringen ud fra, hvad du ved om din partners smykkestil. Husk at tjekke om personen bruger guld eller sølv? Ligeledes om personen har flest unikke eller klassiske smykker? Du kan med fordel gøre ringen endnu mere personlig ved at få indgraveret jeres initialer, forlovelsesdato eller andet. Med forlovelsesringe fra Phertz.dk, kan du få hjælp af et kompetent personale, til at indkapsle jeres kærlighedshistorie i den smukkeste ring.
Find den perfekte lokation
For at skabe et mindeværdigt frieri, er det essentielt at man har tænkt over lokationen. Det kan være et sted som har en betydning for jeres romantiske forhold, men det kan også være et sted hvor I får muligheden for at nyde en fantastisk udsigt. Det handler om, hvad der giver bedst mening for en selv og ens partner. Ligeledes skal du overveje om lokationen, kan få din partner til at lurer dit frieri, inden du er i gang. De fleste vil gerne gå på knæ, som en overraskelse, så derfor er det vigtigt ikke at give din partner for mange hints, når du planlægger lokationen til dit frieri.
Hvil i dig selv
Det vigtigste på sådan en dag, er at du er hundrede procent dig selv! Selvom det kan sætte gang i mange nervøse tanker, og man ønsker at skabe det mest romantiske frieri, så er der intet af det som har betydning, hvis ikke man har sig selv med. Din partner ønsker at dele sit liv med netop dig, for den du er. Derfor skal dagen også afspejle dig, din partner og generelt jeres forhold. Det behøver ikke være et kæmpe set-up, hvis ikke det er det som afspejler jer. Træk vejret, sænk skulderne og lad din skønne personlighed skinne igennem. Så skal det nok blive en meget romantisk og mindeværdig dag, som både du og din partner vil kigge smilende tilbage på. 
Denne artikel er sponsoreret af P.HERTZ 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.