Sådan sikrer du din færden på nettet - 2021

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Er du typen som indimellem, er lidt usikker på om den hjemmeside du har fundet er 100% sikker? Så er en VPN måske lige det du mangler. 

I dag skal vi alle gerne være online 24/7 hvor end vi befinder os. Dette gør også at vi i højere grad, er begyndt at flytte vores informationer over på vores computer, tablets ja sågar smartphones. Vores oplysninger skal nemlig gerne være tilgængelige for os, uanset om det er på vej i toget, på arbejdet, i sommerhuset eller mens vi er på ferie. 

Med en VPN (Virtual Private Network) er din internetforbindelse krypteret, og dermed mere sikker når du handler på nettet. Dine data er nemlig ikke længere frit tilgængelige, når du kommunikerer med diverse hjemmesider. Ifølge vpnetic kan selv en gratis udgave, give dig en god beskyttelse. 

Sikker færden
En VPN er altid en god idé, til at sikre dig bedre på nettet. Vidste du for eksempel at, der ved alle offentlige hotspots, er mulighed for at andre udefrakommende vil kunne få fat i dine personlige oplysninger? Hver gang du logger på et offentligt netværk som fx. biblioteker, cafeer, biografer m.m. vil andre have adgang til alt du laver på nettet, dine kreditkort oplysninger, login til facebook, eller noget helt tredje. Men med en VPN kan du kryptere din forbindelse og være sikker og beskyttet.


Top 5 bedst betalte VPN  Top 5 bedste gratis VPN
  1. EkspressVPN   1. ProtonVPN
  2. Surfshark   2. Windscribe
  3. NordVPN   3. Hotspot Shield
  4. ProtonVPN   4. TunnelBear
  5. IPVanish   5. Speedify 

Gratis vs. betalt VPN
Nu tænker du sikkert “hvorfor betale for det, når jeg kan få det samme gratis?”. Overordnet set virker det fjollet, men afhængig af dit behov, kan der være fordele ved at betale for en VPN. En gratis udgave være god til at dække det mest basale, men som alt andet der viser sig at være gratis, betaler vi som regel i en eller anden form. 

Fordelen ved at betale for en VPN, er at du er sikker på din færden rundt på nettet og dine oplysninger er 100% beskyttet. Hackere og andre it kriminelle vil derfor heller ikke kunne få fat i dine oplysninger. Ulempen er naturligvis at det koster dig at have en VPN, og prisen vil afhænge af hvilken VPN du vælger at benytte. 

Fordelen ved at vælge en gratis VPN, er at du frit kan vælge uden at skulle tænke på at slippe en eneste krone for at benytte den. Ulempen ved de gratis versioner, er at du oftest i større eller mindre grad betaler i form af data til tredjepart. Derudover kan en af ulemperne også være at din internethastighed bliver langsommere.   

ifølge it-borger.dk, kan det også være en god ide at anvende en VPN, hvis man er på ferie i udlandet, men fortsat vil kunne tilgå danske hjemmesider, kunne logge på sin netbank uden at skulle være nervøs for om ens personfølsomme oplysninger bliver opsnappet eller bare søger på Guloggratis efter en ny telefon, et nyt skab eller noget helt tredje”.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.