Sådan gør du klar til den mørke tid

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Efteråret er over os, og mange mørke, kolde og stormfulde måneder venter forude. Da er det tid til at omstille sig og dyrke hyggen indendørs. Når vinteren nærmer sig, er det godt at være forberedt på de forskellige ting, som man hen over sommeren ikke har skænket mange tanker, og her giver vi dig gode råd til at få den mørke tid godt fra start. 

Nogle mennesker afskyr vinteren og ser frem til den med gru, mens andre glæder sig til indendørs hygge, gode bøger der skal læses, lækre simreretter, der skal prøves og måske et spil casino mens regnen trommer mod ruden. Sådan er vi så forskellige, men en af de mange ting, der er så dejligt ved at bo her på vore breddegrader er de fire årstider, der alle er så forskellige, og at der på den måde er noget for alle. 

Gør dit hjem klar til indendørs hygge 
Om sommeren har mange mennesker tendens til at lade det flyde lidt derhjemme for i stedet at bruge tiden på at tage til stranden eller i kolonihaven. Sommeren er kort, og der er ingen tid at spilde for det gælder bare om at nyde den, mens den er her. Derfor kan det være en god idé at få ryddet op og gjort hjemmet klar, så der er rart at opholde sig, nu hvor tiden for at være inde er en realitet. 

Husk cykellygter 
Lige som det er tilfældet for mange bilister, der alt for sent får skiftet til vinterdæk, er der også mange cyklister, der først begynder at tænke på cykellygter, den dag de står og skal ud at køre i mørket. Sørg for i god tid at være klar med lygter og batterier, så du ikke er nødt til at tage chancen og køre uden lys. Det kan være meget farligt både for dig selv og andre trafikanter, og de fleste kan uden tvivl bruge de dumme bødepenge på noget bedre. 

Beskyt hænderne med vanter og håndcreme 
Også dit personlige vinterudstyr må du have i tankerne. Find vanter og halstørklæde frem eller køb nyt, hvis det gamle er slidt op. Selvom vintrene her i Danmark de senere år er blevet mildere, sker det dog stadig, at vi har hård frost, og da er man nødt til at have varmt tøj og tilbehør. Også en rigtig god håndcreme kan være guld værd, når kulden sætter ind. Varmen fra radiatorer og den tørre luft udenfor gør vores hud tør, særligt på hænderne, så dette er endnu en ting, du med fordel kan anskaffe dig, når vinteren står for døren, og huden har brug for lidt ekstra pleje. Hvis din hud i ansigtet føles mere tør om vinteren, kan du en gang i mellem bruge en fugtmaske. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.