Sådan får du overblik over dine lån

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Hvis du har mere end et lån, så kender du muligvis til følelsen af, at det kan være uoverskueligt at holder dtyr på dem alle og få afbetalt ordentligt på dem. Det kan være alt fra kviklån til forbrugslån, og derfor kan summen af låner også variere meget. I denne artikel er der samlet et par råd, som kan hjælpe dig til et bedre overblik over dine lån. 

Saml dine lån
Start med at danne dig et overblik og saml dine lån. Det kan være en stor fordel og gøre det hele langt mere overskueligt, at have alle dine lån samlet et sted. På denne måde skal du ikke holde styr på forskellige kreditorer, og du får nemmere et overblik over dine afbetalinger. Når alle dine lån er samlet, kan du lettere danne dig et overblik over din gæld, og dermed hvor meget du bør afbetale månedligt. At samle dine lån, kan også være med til at give dig lavere renter på dine lån, så du ikke optager flere lån og får mere gæld end højst nødvendigt. 

Læg et budget 
Når du har samlet dine lån, har du et bedre overblik, og du vil lettere kunne lægge et budget. Sørg for at dit budget er udførligt og indeholder alle indtægter og udgifter du nå engang måtte have. Lave en fast post i budgettet der hedder gæld, og sørg for at følge dit budget. På den måde sikre du, at du får afbetalt på din gæld, og du kan se fremad mod en fremtid uden gæld. Hvis du misligholder din gæld, sikrer du dig kun større renter og flere år før du er gældfri. Du snyder altså kun dig selv. Der er ingen skam i at have lån, og mange af os kan få brug for at låne penge gennem livet. Sørg for at holde styr på dine lån og afbetal på dem, så får du også en god oplevelse med at optage lån. 

Få ekstra indtjening 
Du kan altid hjælpe afbetalingen af dine lån på vej, ved at øge din indtjening. Dette kan gøres på mange måder, og det behøver ikke at betyde, at du skal have flere forskellige jobs og aldrig være hjemme. Sørg for at have et fuldtidsjob som du er glad for, når du har det, kan du overveje om du vil have et deltidsjob fast, eller tjene penge løst. Du kan for eksempel tilbyde korrekturlæsning for studerende, samle pant, besvare spørgeskemaer, eller finde et rengøringsjob. Alle pengene du tjener ved din ekstra indkomst, kan du bruge direkte til afvikling af gæld, og du vil derfor ikke mærke et stort indhug i din daglige økonomi. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.