Sådan får du en billigere ferie

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Ferier koster. Det er ikke til at komme udenom. Men med lidt snilde og nogle nye overvejelser kan du faktisk hurtigt spare en del penge, så du kan holde ferie med god samvittighed. Her guider vi til, hvordan du bedst gør.
 
Ferie i Danmark
Uanset om det gælder ferie sommer, vinter, efterår eller forår, så vil det altid være dyrere at tage til udlandet. Udlandet byder på masser af nye indtryk og fantastiske oplevelser for hele familien, men det gør Danmark også. Og der er med garanti noget, I ikke har oplevet.
 
Uanset om det er de kilometerlange strande ved vestkysten, det barske Nordjylland, det skov- og vandrige Midtjylland, det marsk-prægede Sønderjylland, det idylliske Fyn, det klippefyldte Bornholm eller det kulturrige Sjælland, vil du og familien kunne få oplevelser, der imponerer, underholder og afslapper.
 
Med en ferie i Danmark vil I aldrig være langt væk, og er der små børn i familien, vil det være lettere blot at sætte sig ind i bilen end at skulle flyve fem timer med flyvemaskine. Der er ikke langt fra syd til nord og øst til vest, og det vil ikke tage en dagsrejse at komme frem – og så slipper I for sprogbarrieren, de udenlandske udfordringer og den fremmede kultur. Kort sagt kan I bare slappe af og nyde tiden sammen.
 
Bo billigt
En stor del af budgettet til ferien går til at betale for det sted, I skal bo. Bor I på hotel, som ofte kun er muligt i udlandet, bliver pengepungen hurtigt flået. I stedet kan I overveje en billigere indkvartering. Det kan for eksempel være camping, hvor I kan bo i eget telt, på vandrerhjem eller måske kan I leje et sommerhus.
 
Sommerhusleje er ofte en virkelig god ide, for her kan I være sammen hele familien, der er god plads, og prisen er ofte til at overkomme. Er det muligt at holde ferien uden for skolernes ferier, er der endnu flere penge at spare. Har I bilen med, kan I med fordel bo lidt udenfor centrum, som vil påvirke prisen markant.
 
Planlægning er også din bedste ven, når det gælder om at spare penge på ferien. Glem de billige afbudsrejser, for det kan langt bedre betale sig at være ude i god tid. Book gerne flere måneder i forvejen – så er der også flere huse at vælge imellem.
 
Sådan sparer du penge på ferien – i korte træk
Her får du en hurtig opsummering af, hvordan du kan spare penge på ferien:
 
●      Tag på ferie i Danmark
●      Bo billigt, for eksempel sommerhus eller camping
●      Rejs uden for de mest populære uger
●      Book i god tid
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.