Så vigtig er din nattesøvn

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Vi sover omkring en tredjedel af vores liv, og nattesøvnen er en meget vigtig del af vores hverdag. Søvn er en af de vigtigste faktorer for vores helbred og trivsel, og når du sover, genoplader du din krop og din psyke til en ny dag. Det er derfor meget vigtigt, at du får en god nattesøvn. Især din seng kan være altafgørende for en god nattesøvn og søvnkvalitet. Der findes mange forskellige sengetyper, og du kan både få en kontinentalseng, en elevationsseng eller en boxmadras-, en blød, mellemhård eller hård seng. En god kvalitetsseng kan sagtens holde i op til 10-15 år, hvis du passer godt på den - investér derfor i din søvn i mange år fremover og find din næste kvalitetsseng her.
Søvn er afgørende for din trivsel 
En god nattesøvn er afgørende for, at du trives, mens søvnforstyrrelser er en risikofaktor for mistrivsel samt psykisk- og fysisk sygdom. I et moderne samfund er der hurtigt en forventning til, at man skal være ‘på’ døgnet rundt, og du har nok hørt udtrykket ‘’du kan sove, når du bliver gammel’’. Det er dog en fejl at tænke sådan, da søvnen er det, der gør os i stand til at yde vores maksimale i de vågne timer, og faktisk er søvn lige så vigtigt som sund kost og motion. Søvn forbedrer dit immunforsvar, styrker din hukommelse og kreativitet og er med til at forebygge både stress, angst og depression. Alt i alt bidrager en god nattesøvn til et godt liv, og søvn skal derfor tages alvorligt.  
Slip af med dine søvnproblemer 
Oplever du søvnproblemer, og er du træt og uoplagt i din hverdag? Det kan være et tegn på, at du har forstyrrende faktorer i dit liv. Både stress og manglende mad og motion kan føre til søvnproblemer. Mange mennesker har søvnproblemer, og heldigvis findes der gode råd og øvelser til at få en bedre nattesøvn. Tankemylder og uro er især noget, der kan være skyld i søvnproblemer. Skriv dine bekymringer og tanker ned i en dagbog, og slip dermed dine bekymringer inden du går i seng. Hvis du tager dine bekymringer med i seng, og hvis du ikke ikke problemløser og reflekterer over dem i løbet af dagen, er der stor risiko for, at dine søvnproblemer bliver værre og værre. Noget andet du kan gøre for at finde ro, inden du skal sove, er at lytte til meditationer eller selvhypnoser. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.