Så nemt er det at bestille bland selv slik online i dag

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Ah… så er fredagen måske endelig ved at nærme sig. De fleste mennesker ser nok torsdag/fredag som en af de bedste dage på ugen. For når en lang arbejdsuge lakker mod enden, så betyder det for mange mennesker, at de kan holde fri. En hel weekend forude, hvor man måske bare skal lave så lidt som muligt. Fredag, skal måske bruges der hjemme med sig selv, sin partner eller sine bør og så bare hygge med en god film og noget fredag slik. Men hov! Har du nu også husket fredagsslikket? Er det allerede torsdag aften, og tiden er presset fredag, så kan det altså godt blive lidt af et problem. Men bare rolig, der findes en løsning.

Køb din fredagsslik online

Hvis der er børn i husstanden, så er de måske vant til at få fredagsslik. Og det kan altså give nogle problemer, hvis man pludselig ’glemmer’ dette. Du kan derfor gøre dig selv en mega stor tjeneste og få købt bland-selv-slikket om torsdagen. Og her menes der ikke, at du behøver at skulle udenfor en dør. Du kan nemlig bestille det online, og få det leveret direkte hjem til døren. Bestil bland selv slik online her inden kl 14, så kan du få det leveret dagen efter. Smart, det er dét skam. Det er blevet fremtiden for de fleste solgte varer, at man kan købe sine ting online.

Slip for at skulle ud i det kedelige vejr

Det kan bare være svært at slæbe sig udenfor en dør, hvis det regner, blæser eller sner. Men hvad skal man ellers gøre, når man har lovet ungerne deres slik. Igen, der kommer det sig enormt handy, at man bare kan klare din slik-shopping mens man ligger godt på sofaen. Ikke noget med at skulle tage mod til at skulle ud i det kolde vejr, eller blive våd. Nej, man kan skam bare blive liggende under det varme tæppe når man skal til at købe slik online.

Rigtigt mange slik-muligheder

Hvis du tænker, at udvalget umuligt kan være lige så stort som i den lokale slik-forretning, så kan du godt tro om igen. For selvom dinslikpose.dk, er en online butik, så har de et stort udvalg af forskellige typer slik. Hvad enten du bedst kan lide mange chokolader i din bland-selv-slik eller lakrids for eksempel. Er ungerne mere til surt slik, eller måske karameller, så er det skam også en mulighed. Hop ind på hjemmesiden, og tjek det ud selv.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.