Ren morgenhygge med brunch i Odense

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du længe drømt om at dele et lækkert måltid med hele din familie, eller måske gå ud og hygge med veninderne – og skal det helst foregå i dagtimerne? Så bør du overveje at invitere dine nære og kære på morgenmad eller brunch.

Netop denne scene har udviklet sig utroligt meget inden for de seneste ti år. Brunch kom på banen i halvfemserne, og tog fra begyndelsen udgangspunkt i den velkendte morgenmads buffet, som er udbredt på hoteller verden over.

Efter nogle år forsvandt konceptet nærmest ud i glemslen igen, men vendte så tilbage i en ny og forbedret udgave. De til tider lettere uopfindsomme buffet’er blev suppleret med nye retter, som gjorde brunch oplevelsen langt mere spændende og inspirerende.

Derudover fandt flere restauranter og caféer ud af at ikke alle kunne nyde en traditionel brunch, men at det var vigtigt at tilføje vegetariske, veganske og allergivenlige alternativer til de klassiske retter. Således blev brunch buffet’en udvidet til alles glæde og tilfredsstillelse.

Da der samtidig blev der gjort mere ud af at tilberede retterne, så de kom til at fremstå mere delikat, genvandt brunch hurtigt sin popularitet – og mere til. Den dag i dag er brunch et tilløbsstykke som aldrig før. Og det lukulliske morgenmåltid er ikke begrænset til buffet – der er kommet andre alternativer til bordet.

Brunch platte og vælg selv brunch – for feinschmeckere
Det er ikke alle, som finder det lige attraktivt at skulle stå i kø for at skovle morgenmad op på tallerkenen fra en buffet.

Mange mennesker foretrækker at få måltidet serveret ved bordet – og det kan faktisk også snildt lade sig gøre med brunch og morgenmad. Det er blot et spørgsmål om at vælge en café eller restaurant som enten serverer fast komponerede brunch anretninger, eller tilbyder vælg selv brunch.

De fleste spisesteder, som serverer brunchplatter, tilbyder disse i flere variationer, for eksempel børnetallerkener i halv størrelse eller vegetariske og veganske udgaver. Du vil således sagtens kune tage enten hele familien eller dine veninder med forskellige madpræferencer med til brunch, og forvente at der serveres noget for en hver smag.

Hvis du vil være helt sikker på at alle får hvad de ønsker sig, men ikke gider buffet, er vælg selv brunch en rigtig god mulighed. Med en vælg selv brunch kan I alle hver især sammensætte jeres individuelle måltider ved at sætte kryds ud for enkelte retter på en spiseseddel.

Klik ind og læs mere på https://brunchodense.dk/ 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.