Pilleovnen kan erstatte din brændeovn

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er koldt. Din vinterhue er våd af regn. Dine fingre er følelsesløse af kulden. Du tænker kun på at træde indenfor i entréen derhjemme og mærke den omfavnende varme, som strømmer ud af din brændeovn. Men ingen har været hjemme før dig og tænde op. Så stuen er mørk og den særlige varme og duft fra brændeovnen er erstattet af radiatoren og gulvvarmen. Men det er ikke det samme.

Der findes dog en løsning på dette kolde problem. For hvis du elsker brændeovnens egenskaber, så kender du også ulemperne. Men du kan faktisk få brændeovnen uden de sædvanlige ulemper.

En pilleovn er svaret. Den har den hyggelige atmosfære, besparelsen på fjernvarmen og selvfølgelig den opvarmende funktion, ligesom den almindelige brændeovn. Men den har også meget mere.

En pilleovn er intelligent opvarmning af dit hjem

Den største forskel på den traditionelle brændeovn og en pilleovn er, at pilleovnen brænder træpiller, hvor brændeovnen brænder træstykker. Men der er endnu flere forskelle indeni. Udenpå ligner den en helt almindelig hyggelig brændeovn.

Men der er elektronik i pilleovnen, der gør den praktisk i en travl hverdag. Den kan nemlig passe sig selv i et par dage, uden du behøver at tænke på at holde den i gang eller fylde træpiller på. Træpilleovnen har nemlig et træpillemagasin, som styres selvstændigt af en termostat. Du kan endda selv styre temperaturen i rummet. En indbygget blæser i ovnen sørger for at cirkulere varmen rundt, så der konstant vil være den temperatur, du har valgt.

Nogle pilleovne har endda en timer, som kan være sms eller -appstyret, så du kan starte din ovn op, inden du er hjemme. Så behøver du aldrig mere komme hjem og knække dine følelsesløse fingre ved at rode rundt med træ og tændstikker.

Forskellene på en pilleovn og en traditionel brændeovn

Vi har nævnt den største og mest indlysende forskel – brændslet. Men der er flere forskelle, som du også kan kalde pilleovnens fordele:

  • Du slipper for besværet med brændestykker
  • Du beholder den hyggelige stemning, ild giver
  • Du vil få et renere hjem uden støvpartikler
  • Du har fuld kontrol over temperaturen
  • Du får en jævn varmefordeling i rummet
  • Pilleovnen er meget mere miljøvenlig
  • Intelligent opvarmning uden din indblanding
  • Du kan spare op til 70 % på varmeregningen
Støj er der intet af. Så køb en lydløs pilleovn, og oplev alle fordelene selv. Desuden kan en pilleovn nemt tilsluttes din skorsten. Det er altså nemt at overgå til den moderne opvarmning.

Der er mange udgaver af pilleovne, men ønsker du den bedste pilleovn på markedet, skal du undersøge hvilken pilleovn, der passer til præcis dit behov.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.