Lad turen gå til Irland

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du svært ved at vælge, hvad der skal være endestationen for din næste rejse, så læs med her, hvor vi gør dig klogere på, hvorfor Irland er et ganske godt bud. 

Måske har du svært ved at vælge mellem storbyliv, storslåede naturoplevelser og spændende historie, når du vil ud at rejse? Så kan en rejse til Irland eller Nordirland meget vel være svaret, for her får du nemlig lidt af det hele. 

Hovedstaden Dublin byder på fristende butikker og et spændende byliv, ligesom du kan opleve masser af historie og fantastisk arkitektur. Lader du turen gå til Irland, så er der ganske god grund til også at tage nogle overnatninger i ”de hundrede kirker og tusinde pubbers by.” 

Når du alligevel er i Irland, så må du heller ikke snyde dig selv for et besøg på netop pubberne. Her kan du nyde nogle af de drikkevarer, som irerne er særligt kendt for.  Her er det næsten umuligt at komme uden om den mørke stoutøl Guiness og ikke mindst den gyldne whiskey, som du fint kan nyde på de mange hyggelige pubber, som du finder i Irland. 

Den fantastiske og vilde natur er endnu en god grund til at lade turen gå til Irland. Her får du både dramatiske klippekyster og bløde grønne bakker. Naturen i Irland adskiller sig i høj grad fra det, vi kender til herhjemme, og det er endnu en grund til at besøge landet. 

Irland byder også på små autentiske perler rundt om i landskabet i form af de fineste landsbyhuse med farvestrålende døre. Måske du også kan være heldig at se, hvordan fårehyrderne og deres hunde på unik vis samarbejder om at lede de store fåreflokke på rette vej. 

Besøger du Irland, så er der også ganske god grund til at dykke ned i landets spændende og mangeårige historie. Irlands historie strækker sig helt tilbage til omkring 8000 f.kr., hvor de første jægere kom til landet. I midten af 1800-tallet blev irerne blandt andet ramt en opslidende hungersnød grundet kartoffelpest. Her døde cirka 1 million mennesker af sult, mens 2 millioner mennesker udvandrede. Fra 1919 til 1921 var der borgerkrig i landet, som endte med, at øen Irland blev delt. Som du måske kan høre, så byder Irland på en både voldsom og meget spændende historie, som du kan opleve på nært hold med en rejse til landet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.