Hold ukrudtet nede

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Der er rigtig mange af os, der sukker både længe og højlydt, når det er ved at være tid til, at vi finder de mange haveredskaber frem og trækker i arbejdshandskerne – det betyder nemlig flere timers arbejde ude i haven.
Når man har en have, skal den vedligeholdes, og det er hårdt arbejde. Ofte fordi det skal gøre jævnligt, men også fordi det tit foregår i nogle mere eller mindre akavede arbejdsstillinger for kroppen. Derfor kan det hurtigt blive et udmattende arbejde.

Sådan kan du slippe for at luge ukrudt
Er det noget, du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du ligesom så mange andre især nærer et stort had til ukrudt. Den evigt tilbagevendende hovedpine. Og derfor er det også det, der tager det meste af tiden, når du begiver dig ud i haven. Over alt skyder det nemlig op i blandt andet bede. Og det tager lang tid at fjerne. Ofte er det også en tabt kamp, idet det kort tid efter vil være tilbage, og så må du i gang igen.
Heldigvis er det noget, som der kan holdes nede, fordi handler det bare om at tage et kig på de mange gode muligheder, der byder sig med pinjebark.

Du bør bruge pinjebark
Pinjebark er en slags træflis, og lige som alle andre modeller heraf, er det noget, der flittigt bruges i blandt andet bede og under buske – og det er der især én særlig grund til. Når dette lag lægges oven på jorden, sørges det nemlig for, at jorden ikke får nær den samme næring fra blandt andet sol og vand, og derfor vil ukrudt have meget sværere ved at trives under.
Det vil desuden ikke være nemt for det at trænge gennem lagt af bark, og derfor vil du ikke opleve det som en gene i lige så stor grad.
Og så skal vi også huske, at det også ser rigtig pænt og velholdt ud med pinjebark i haven.

Køb pinjebark til en god pris online
Hvis det er noget, som du syes, der lyder som værende en god ide, så kan det være, at det er i år, du skal fylde dine bede med pinjebark. Og heldigvis for dig kan du online finde en god tjeneste til sammenligning, således det sikres, at du finder din pinjebark til den bedste pris.
Det er noget, der finder sted på en online side som; bygpris.dk.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.