Hjælp til at holde den største fest

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange grunde til at holde fest, det kan være at der er rund fødselsdag, dimission, bryllup, konfirmation og mange flere årsager endnu. Det er selvfølgelig heller ikke fordi at der skal være en årsag, for at man kan holde en fest eller fejre. Det er altid en god mulighed for at skabe en mindeværdig aften for dem du holder af, og sprede en masse glæde, fest og farver.

Planlægning af den største fest derhjemme

Hvis du planlægger at holde stor fest, så er der utrolig mange forskellige veje at gå. Det er dog de færreste som har plads og midler til at holde en stor fest derhjemme i eget hus, og nogle gange er det ikke altid så praktisk. Så kan det være en fordel at rykke festen ud af huset. Det kan gøres lige ude i haven, hvis du er en af de heldige der er ejer af en stor have med masser af plads. Hvis du har det, så kan du gøre brug af teltudlejning. Dette fungere nok bedst om sommeren i de mere varme temperature, da et telt ikke holder så meget på varmen i de koldere måneder. Men det er en god måde at løse problemet på. Med et stort telt kan du få en nem løsning på en hurtig og nem måde. Her kan du finde steder hvor du selv kan slå teltet op, eller du kan få teltet slået op for dig. Her kan du holde både fødselsdag, konfirmation, bryllupsfest og så videre. 

Hold den store fest ude

Hvis du til gengæld er en af dem der ikke har en stor baghave, eller hvis det bare ikke lige er dig. Så er der også den mulighed at tage ud. Du kan for eksempel leje lokaler i et forsamlingshus, eller andre steder der har festlokaler. Det kan være steder som Wallmans. Dette er en virksomhed som lever af at sørger for at din aften bliver den bedste. Hos dem kan du leje dig ind, og holde dit arrangement. 

Wallmanns dinnerparty

Wallmans ligger inde i den gamle cirkusbygning i København, som er et af Danmarks kulturikoner. De har været her siden 2004, hvor de siden har sørget for alle mulige forskellige festligheder og arrangementer. Over en million mennesker har været gæster i cirkussalen, og oplevet deres fester. Wallmans holder Dinnerparty, som er en festlig aften med god mad og show til. Det er en blanding af både show, middag og natklub. Der bliver altså sørget for det hele. så her er det altså også en mulighed at inviterer dine nærmeste eller venner ud til en aften, som de sent vil glemme. 

Men hvis du hellere vil holde noget for mange gæster, og som er dit helt eget arrangement, er der også mulighed for at lejer sig ind og holder private arrangementer hos Wallmans, ligeså vel som virksomheder og firmaer kan. Hvis nogle af disse muligheder lyder som noget for dig, så klik her

Få en uforglemmelig aften

Hvis du vælger en aften i Cirkusbygningen med Wallmans som vært, så kan du regne med en vild og festlig aften. Du kommer til at nyde en lækker 4-retters middag, som du kan nyde til et vildt show med både dans, sang og akrobatik. Du kan endda være sikker på at der er noget om snakken, da der er 6-stjernet Dinnerparty, der kan være værter som den kendte Megan Moore, den største drag queen i Danmark. Der er også komikeren David, som har optrådt både i Danmark og internationalt. Der er også pauser imellem de forskellige shows, så der også er rig mulighed for at snakke. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.