Gør din bolig til et drømmehjem og slip for at bruge penge på ferier

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange rejser på ferie for at slappe af. Det er en måde at slippe væk fra hverdagen og koble fuldstændig fra pligter og forpligtelser. Hvis det er sådan, du har det, så bør du måske kigge på dit liv og overveje, om der er noget, som du kan gøre anderledes, så du ikke føler, at du har behov for at tage på ferie. Det kan for eksempel indebære at lave om i hjemmet. Læs med her og bliv klogere på, hvad du kan gøre for din bolig, så det bliver et drømmehjem.

Få haven til at føles som et paradis

Det er meget forskelligt, hvad forskellige mennesker definerer som paradis. For nogen handler det om at få installeret en pool og have uendeligt store græsarealer, hvor der kører en robotplæneklipper, så de ikke behøver at løfte en finger. For andre er det en have fyldt med Dansk produceret frugttræer og frugtbuske, så de kan gå ud hver morgen og samle sammen til deres hjemmepressede juice.

Uanset hvordan dit paradis ser ud, så kan du med fordel gøre noget ved din have, så du kommer så tæt på som overhovedet muligt. Det handler om at se potentiale, muligheder og herefter om at finde pengene til at nå i mål. Du kan også selv vælge at bygge nogle forskellige ting i træ. Eks. en pergola, så du har en hyggelig krog, hvor du kan slappe af. Det handler blot om at være kreativ, og putte de ting ind i haven, som du vil få glæde af.

Renover hjemmet

Det er ikke kun haven, der har indflydelse på, hvordan dit hjem føles. Hvis det føles gammelt indvendigt, så er det måske også på tide at give det en kærlig hånd her. Dog kan det godt være uoverskueligt at kaste sig ud i en sådan opgave. Du kan med fordel starte med at gøre dig det helt klart, hvad du leder efter – hvordan din drømmebolig ser ud med andre ord.

Herefter kan du begynde at kigge på hver enkelt rum og overveje, hvordan du kommer det nærmere. Sæt herefter priser på de enkelte projekter, så du får et overslag for, hvad hvert enkelt rum vil koste. Samtidig får du også en liste over, hvad der skal gøres, og det hele vil være meget mere håndgribeligt.

Humørtavler eller ”moodboards” er en genial måde at visualisere drømmen på, og det kan være en motiverende faktor, når du skal samle penge ind til de forskellige projekter. Derfor kan du med fordel benytte dig af dem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.