Fyn er fin… og rig på oplevelser

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Corona-krisen har ændret danskernes syn på rejse, hvilket har fået mange danskere til at tænke i andre baner end udlandet med hensyn til ferie. Danmark rummer mange spændende oplevelser for alle aldre, og her er Fyn bestemt værd at fremhæve. Fyn har meget at tilbyde, og samtidig er det hele inden for en overkommelig afstand. Du kan bl.a. købe et kro ophold på Fyn. På den måde kan du opleve hele øen og opleve dens dejlige steder. 

Oplev fantastiske Kerteminde og omegn
Området i og omkring Kerteminde er en sand lækkerbisken. Området rummer mange spændende muligheder, hvor muligheden for by, strand og attraktioner er nemme at tilgå. Kerteminde har en af Fyns bedste badestrande, og i sommerperioden emmer byen af liv og glade dage. Udover stranden valfarter mange også til byen grundet den hyggelige gågade samt byens flotte havn, hvor den ene flotte båd efter den anden lægger til kaj. I august måned afholdes den årlige Kirsebær Festival, som får byen til at blomstre med en masse forskellige events og underholdning undervejs. Udover Kirsebær Festivalen kan Kerteminde også tilbyde en havnefestival, hvor den festlige stemning når et højdepunkt.
Du skal heller ikke køre langt væk fra Kerteminde for at finde det smukkeste landsskab med natur og havudsigt i ét. Bl.a. er Fynshoved et besøg værd for strandens skyld, men i den grad også for naturoplevelse og udsigt.

Odense er altid et besøg værd
Odense er en af Danmarks største byer, og kan levere underholdning til alle aldersgrupper. Et af de mest historiske steder, som de fleste SKAL besøge, er H.C Andersens barndomshjem, som er blevet lavet til et flot museum, der byder dig indenfor i en anden tidsalder. Det er helt sikkert et besøg værd.
Udover det kan Odense selvfølgelig tilfredsstille dine behov i forbindelse med shopping. Du finder en rigtig hyggelig gågade med oceaner af muligheder, og oveni hatten har Odense også et af Danmarks største shopping centre i Rosengårdscentret.
Hvis du søger andre oplevelser, kan Odense også levere med diverse turistattraktioner for alle aldre. Her kan Den fynske landsby nævnes som en god mulighed. Kort fortalt har Odense noget for enhver smag.


Gå på opdagelse på Egeskov slot
En halv times tid fra Odense ligger en af Fyns største attraktioner, nemlig Egeskov slot. Her kan hele familien gå på opdagelse på det flotte slot samt deres flotte have, hvor labyrinter og exceptionel natur danner rammen for en perfekt dag. Det er klart et besøg værd, og du kan nemt bruge en hel dag på Egeskov slot, da den rummer mange muligheder.
Udover den daglige gang på Egeskov slot byder de også på større arrangementer i løbet af kalenderåret. De afholder nemlig et stort julemarked, som er rigtig velbesøgt med mange spændende oplevelser. Julen er hjerternes fest, og det lever Egeskov julemarked i den grad op til. Så hvis du er til jul, skal du helt klart besøge Egeskovs julemarked. Udover julemarkedet afholder Egeskov slot også en festival i form af Heartland Festival.
Heartland er en festival, der hylder musik, kunst, kommunikation og mad. Det er en anderledes festival, da hovedfokus ikke ligger på musikken. Tværtimod er det en oplevelse af mange forskellige ting, som gør festivalen helt unik at besøge.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.