Flere og flere bruger sammenligningstjenester til internetløsninger

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er god grund til at benytte de smarte sammenligningstjenester, som findes på nettet når man skal købe produkter af den ene eller anden slags. Dette gør sig naturligvis også gældende i forhold til internetløsninger. Der findes et hav af udbydere nu til dags og så er der også forskel på, hvilke internetløsninger der tilbydes.

Internet-junglen kan være svær at finde rundt i, hvis man ikke har kendskab til både løsninger, hastigheder og priser og netop derfor er en sammenligningstjeneste som find-internet.dk, enormt relevant. Står du lige nu i en situation, hvor der skal findes en internetløsning til dit nye hjem, eller måske du ønsker en ny løsning fremfor din nuværende, så kan det være relevant at læse med her.

Bredbånd og fibernet – hvad skal du vide?
Bredbånd er den internetløsning, som er allermest udbredt og tilgængelig i Danmark. Bredbånd kan fås i flere typer herunder gennem ADSL eller COAX. Forskellen er her, at ADSL bliver leveret igennem et telefonstik og COAX igennem et kabel tv-stik. Derudover er der desuden også mobilt bredbånd som kører over mobilnettet. Denne løsning er praktisk, hvis man eksempelvis skal have nettet med sig på farten.

Fibernet er den nyeste dreng i klassen i forhold til internetløsninger i Danmark. Fibernet bliver leveret igennem lyslederkabler. Nettet er lynhurtigt, da det leveres med lynets hast. Denne løsning er derfor en vinder i forhold til netop hastigheden, dog er ulempen, at den endnu ikke er tilgængelig alle steder i landet. Der er fordele og ulemper ved alle løsningerne, hvor bredbånd er mest tilgængeligt, dog er det ikke lige så hurtigt som fibernet eksempelvis.

Tjek hvilke internetløsninger du kan få på din adresse
Hvis du gerne vil vide om du kan få eksempelvis fibernet på din adresse, så kan du via find-internet.dk tjekke dette. På sammenligningstjenesten vil således kunne tjekke priser fra forskellige udbydere. Du kan ligeledes søge på forskellige prisklasser du ønsker resultater på, i forhold til max. pris per måned og hastighed.

En fordel ved at sammenligne på find-internet.dk, er desuden at du kan se om der er nuværende tilbud, rabatkoder samt andre bonusser ved forskellige udbydere. Du kan også se, hvor mange stjerner kunderne har givet dem, hvilket har stor relevans når du sammenligner produkter og virksomheder. Tjenesten er altså designet til at gøre det nemmere at gennemskue forskellige internetløsninger i Danmark.                  

Få styr på hastigheden inden du vælger den rette internetløsning
Hastigheden betyder noget når du skal vælge din nye internetløsning. Hvad internettet bruges på og, hvor meget det bruges af hver enkelt person i husstanden skal der nemlig tages hensyn til. Nogle tjekker blot de sociale medier og surfer rundt på nettet. Andre streamer videoer, gamer, holder møder på nettet samt andet. Det er en god idé at vælge minimum 200 mbit, dog kan der også være et behov på op til 1000 mbit. Det er en rigtig god idé at tjekke anbefalinger igennem inden du foretager et valg. 

  Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.