Find det du har brug for online

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Der kan være noget hyggeligt ved at gå rundt i fysiske butikker og hyggeshoppe. Men så snart, man rent faktisk har brug for noget - især når det er mange ting – kan det pludselig blive frustrerende at løbe rundt i forskellige butikker i forsøget på at finde de rette varer. Det er lige præcis her, at internettet kommer ind i billedet. Her har du nemlig mulighed for at være langt mere effektiv og målrettet i at finde det, du har brug for. Og det gælder ikke kun fysiske produkter. 
De fleste af os er vant til at bruge nettet til dagligt. Men det betyder ikke nødvendigvis, at vi er gode til at udnytte det fuldt ud. Internettet kan nemlig bruges som en ressource til rigtig mange ting. Der er store mængder af informationer samt et væld af forskellige platforme og redskaber, som kan gøre mange ting i din hverdag langt nemmere. Herunder finder du et par eksempler. 

Køb brugt med god samvittighed 
Det er ikke nogen hemmelighed at vores samfunds fokus på forbrug og at købe nye ting hele tiden ikke er godt for miljøet. Dog kan man nemt finde sig selv i en situation, hvor man har brug for noget nyt. Men her er det heldigvis muligt at træffe et mere miljøvenligt valg ved at købe brugte varer. 
Du behøver ikke at gå rundt i en rodet genbrugsbutik for at finde det, du har brug for, i brugt tilstand. Du har god mulighed for at finde gode, brugte varer online. Ofte vil du kunne få det, du leder efter i en rigtig god stand, så man slet ikke ville tænke, at det var købt brugt. Det er langt hurtigere og nemmere end at skulle besøge fysiske butikker, og på samme tid kan du få din nye vare med god samvittighed. 

Online kommunikation kan knytte nye bånd 
Det kan være rigtig svært at møde nye mennesker og få nye venner, når man er voksen. Men også her kan internettet være en stor hjælp. Hvis du er på udkig efter andre voksne med de samme interesser som dig, så tag et kig i lokale grupper eller online forummer. Der er sandsynlighed for, at der allerede er grupper, du kan tilslutte dig, og hvis ikke, kan du starte en selv.  
Det er nemt at komme i kontakt med andre online, og ofte vil det også føles mindre skræmmende at tage kontakt, da det typisk vil være inden for rammer, hvor der er lagt op til at tage kontakt til fremmede. Og det gode er, at du stort set vil kunne finde en online kommunikationsplatform til alt. Du kan for eksempel finde en til “par søger par". Gå blot ind på Scor og kom i gang med at lede. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.