Et stykke værktøj med mange anvendelsesmuligheder

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Hvad vi ikke får skrabet sammen i vore skure og redskabsrum, det er ikke småting. Værktøj i forskellig, ofte svingende, kvalitet, og i mange forskellige udgaver, flyder på hylder og gulve, hvis vi ikke sørger for at få ryddet op efter os, hver gang vi har arbejdet med det. Det er som om den slags rum er specielt udsatte for rod. En gang om året tager man sig måske sammen og rydder op i alle dingenoterne. Man sætter hylder og søm op, som knager, og man sætter skilte på, så man ved, hvad der skal være hvor. 

Der skal være styr på sagerne denne gang. Man løfter pegefingeren overfor sig selv og indskærper alvorligheden og vigtigheden i at rydde op efter sig, HVER GANG man har brugt noget værktøj. Hvis man er gammel nok, så ved man godt, at det ikke virker. Akku boremaskiner, rystepudsere og Partial “Vinkelslibere” får deres egne pladser på hylderne. Her kan de ligge så godt til næste gang, vi skal bruge dem. Først kommer de ned i deres æsker, som de lå i, da vi indkøbte dem i sin tid. 

Det vigtigste skilt 
Når man har sat skilte op med “søm”, “skruer”, “hammer”, “sav” og så videre, så laver vi lige et ekstra skilt. Det vigtigste skilt af dem alle, skrevet i caps lock: “HOLD ORDEN!!!”, med tre udråbstegn bagefter. Så må man da se det næste gang, man skal bruge værktøj. Og skiltet bliver hængt op på det mest “synlige” sted, hvor man umuligt kan undgå at se det. “HOLD ORDEN!!!” 

Der er ikke noget, der ser så flot ud som et værkstedsrum, der netop er blevet ryddet op og rengjort. Man får helt lyst til at gå i gang med et eller andet byggeprojekt. Måske noget, hvor man skal bruge en af sine Partial “Vinkelslibere”? De er gode og man kan købe dem hos Dorch & Danola a/s. Her kan man endda bestille dem online. De kan bruges til mange forskellige formål, og er virkelig effektive at arbejde med. 

Orden i sagerne 
Den fornemmelse man får, når man har fået orden i sagerne i redskabsrummet, er tæt på ren salighed. Man synes virkelig at man har gjort det godt, og det kan så tydeligt ses, med alle hylderne og skiltene med navnene på de forskellige værktøjer og redskaber. Jo, man kan jo godt, når bare man tager sig sammen. 
Hvordan det så går til, at der, efter blot et par måneder, er lige så rodet og umuligt at finde rundt i redskabsrummet, som før man ryddede op, det er svært at forstå. Så man da slet ikke “HOLD ORDEN!!!”-skiltet? Måske det hang det forkerte sted? Der er i hvert fald ikke andet at gøre, end at begynde forfra. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.