Er uheldet ude, og har du brug for penge akut?

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Har du været ude for et uheld? Måske bilen er brudt sammen inden lige op til, at I skal på kør selv-ferie? Eller har du været forbi et akutbesøg hos tandlægen med en regning, der trækker tænder ud? Så er behovet for kontanter ekstra stort, da regningerne ofte falder med det samme. Herunder kigger vi nærmere på, hvordan du kan få pengene imellem hænderne akut.

Undgå at låne pengene af private

Der er som sådan ikke noget galt at låne pengene privat af et familiemedlem, for det er typisk et helt rentefrit og omkostningsfrit lån. Det er dog ikke helt uden ulemper, for det kan skabe en virkelig dårlig stemning i familien, hvis du ikke får betalt dit lån tilbage.
Du bør dog helt undgå at låne pengene af private mennesker. På sociale medier såsom Facebook findes der flere lånegrupper, hvor private mennesker kan låne penge til hinanden. Disse lån er dog oftest med skyhøje renter på over 100%. Og hvis du ikke betaler pengene tilbage, så kan du risikere at blive offer for nogle grimme inkassometoder.

Lån pengene akut

I stedet for at låne pengene via private, kan du overveje at låne penge akut hos KreditNU, hvis du har brug for at få penge her og nu. En digital långiver som KreditNU er nemlig underlagt Finanstilsynets retningslinjer, ligesom Datatilsynet også kan kigge forbi med kort frist. Dermed er du sikker på, at du låner penge under ordnede forhold.

Har du en opsparing?

Det er enormt vigtigt at have en opsparingskonto, for det giver dig nemlig noget fleksibilitet – især hvis du har brug for pengene akut. Og så er det bare en god ide at spare op, for det er også med til at ændre dit forbrugsmønster til et mere forsvarligt et. Det er ikke svært at oprette en bankkonto, og du behøver heller ikke have en skyhøj indtægt for at kunne spare op – selv de mindste beløb vokser sig store over tid. Hvor meget du kan overføre hver måned, afhænger naturligvis af din månedlige indtægt og udgifter. Har du lave udgifter, kan du således spare endnu flere penge op.
Tænk, kan du bare spare 500 kroner op om måneden, så har du 6000 kroner efter et år, som kan dække nogle af dine akutte udgifter. Har du derimod et fuldtidsjob med en gennemsnitlig løn, bør du kunne spare væsentligt mere op.  

Sælg ud af dine ejendele

Hvis behovet for penge er akut, og du ikke har lyst til at spare op, kan du med fordel overveje at sælge ud af dine ejendele. Har du nogle ting, som du hurtigt kan komme af med og dermed skrabe nogle hurtige kontanter sammen? Så kan du altid smide en annonce op på Guloggratis.dk helt gratis, eller du kan benytte dig af de sociale medier. 
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.