Drop indkøbsposen og få råd til mere

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Har du mistet overblikket over din økonomi? Mange danskere oplever frustrationer i forbindelse med deres økonomi. Det kan være svært at balancere mellem elregninger, madindkøb, gaver, husleje og licens. Måske du har optaget et lån, for at få hverdagen til at hænge sammen, og du er kommet ud af et sidespor. Læs artiklen herunder for at få tips til, hvordan du kan få en bedre privatøkonomi og overskuddet tilbage, ved at ændre dine vaner, når du handler ind. 

Skab overblik 
Måske du har et ønske om, at komme på rette spor igen med økonomien. Så er det godt, at starte med, at danne sig overblik over udgifter og diverse lån. Måske er et samlelån løsningen for dig. Hvis du har flere lån ved forskellige kreditorer, kan det være svært at få et overblik over din gæld. Med et samlelån vil du kunne få overblikket over, hvad du skylder til de forskellige kreditorer. Du vil oftest også spare en del renter og gebyrer, ved at samle dine lån et sted. Dernæst skal du skrive alle dine udgifter ned, for at få et overblik over hvem og hvad, der skal betales.  

Få penge kan blive til mange 
Du kan tage kontrol over, hvilke udgifter du har om måneden. I din hverdag er der oftest flere penge at spare, end du lige går og regner med. Du kan for eksempel starte med at spare, når du er nede at handle. I stedet for at købe en pose, hver gang du handler, så medbring en hjemmefra. Det kan godt være, at du lige nu sidder og tænker, at en indkøbspose koster kun 4,50 kr., og det er småpenge. Ifølge en analyse af Coop, så handler vi i gennemsnit tre gange om uge, hvilket betyder, at du ugentligt bruger 13,50 kr. på en plastikpose. På et år svarer det til 648 kr. Allerede ved at spare indkøbsposen væk, så har du nu fundet penge til at betale din tv-licens, som i 2021 koster 619 kr. om året. 

Forsøg med en madplan  
Det er især på indkøbsvarer, du også kan spare en del penge. Du kan forsøge dig med madplaner, hvilket både vil give overskud i hverdagen, men også et bedre overblik, når du er nede at handle. Du kan eventuelt lave retter med enten hakket oksekød og kylling, da det er to former for protein, du ofte kan købe på tilbud. Når du så står i køkkenet, så lav gerne store portioner. På denne måde har du mad til dagen efter eller til fryseren, og dermed penge sparet.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.