Den gode flæskesteg starter fra bunden

// Annoncørbetalt indhold

 Denne tekst indeholder sponsoreret indhold
Er du også den type, der køber din flæskesteg næsten færdig nede i supermarkedet, fordi du glemte, at det var det, der skulle laves til aftensmad? Så gør du det helt forkert. Der er mange meninger om den rette opskrift på flæskesteg, og man kan for eksempel næppe forestille sig en juleaften uden. Den er en fast bestanddel af mange juleborde og som regel hovedretten. Derfor skal man ikke slække på, hvordan man udvælger de rette råvarer og ingredienser til selve flæskestegen og tilbehøret dertil.
Skaf flæskestegen fra den rette gris
Det er nok de færreste af os, der har vores eget lille landbrug med fritgående grise, hvor vi kan slagte sådan en gris og vide, hvor kødet kommer fra. Men mindre kan også gøre det. Du kan gå til din lokale slagter og spørge efter noget rigtig godt kød her. Slagteren kan som regel også lave udskæringerne for dig, hvis du er i den situation, at du kan bestemme stedet fra en slagtet gris, hvor kødet skal komme fra. Man vil virkelig opleve en smagsforskel på at have det rette kød, også selvom man ikke føler, man fik fulgt opskriften helt korrekt.
Råvarerne til tilbehøret
Til en god flæskesteg hører der som regel rødkål og kartofler til. Langt de fleste vælger at købe rødkål på glas og så eventuelt varme det op. Har man ikke en køkkenhave med egen rødkål, så kan man stadig købe friske og sunde råvarer til at lave ens helt egen rødkål. Angående kartoflerne skal du bestemt heller ikke købe dem på glas, og selv dem, du kan købe i supermarkedet i pose, er ikke altid de bedste. Hvis du kender et landsted, hvor de sælger kartofler ved vejen, bør du vælge dem. På den måde ender du med at have friske og sunde råvarer til både selve flæskestegen, men også til selve tilbehøret.
Gør klimavenligt at spise flæskesteg
En god flæskesteg kan blive noget, hvor du er med at gøre noget godt for klimaet. Ifølge de nye kostregler, skal man nemlig sørge for at spise klimavenligt, og det gør man blandt andet ved at vælge friske og sunde råvarer til ens flæskesteg. Vælger man endvidere at spise frugt og grønt til ens flæskesteg, bliver den også virkelig sund at spise. Vælg også at drikke vand til din flæskesteg. Med disse råd burde du være klædt godt på til at lave en fabelagtig middag med flæskestegen som hovedfokus.
Denne tekst indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.