De bedste streamingtjenester, du aldrig har hørt om før

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 
Denne artikel indeholde sponsoreret indhold
Er du en af ​​dem, som har afmeldt dit tv-abonnement og kun bruger udvalget på ​​streamingtjenester? I dag er der flere streamingtjenester at vælge imellem end nogensinde før, og udvalget varierer virkelig meget mellem de forskellige tjenester. Du har selvfølgelig giganterne som Netflix, HBO og Viaplay, men her ser vi nærmere på nichetjenester, der måske passer til din smag. 
 
Husk, at flere streamingtjenester blokerer adgangen til tjenesten, hvis du er uden for USA eller området, hvor tjenesten er baseret. Det bestemmes af placeringen af ​​IP-adressen, og det betyder, at forsøg på at få adgang fra områder, der ikke er inkluderet i godkendte IP-regioner, ender med geoblokering. Geografiske blokering kan ofte undgås ved bare at placere din IP-adresse – altså med en virtuelle placering – inden for det tilladte område med en pålidelig VPN-tjeneste
 
Streamingtjenester efter din smag
 
The Film Detective
 
Elsker du klassiske Hollywood-film eller glemte film fra Hollywood-æraens storhedstid? The Film Detective har både kendte film og flere flops fra 1910 til 2000'erne.
 
Her finder du stumfilm i høj kvalitet med Chaplin, The Phantom of the Opera og flere af Coppolas film samt populære serier fra dengang som Flash Gordon og Dick Tracy. Der er endda tegnefilm med Superman og Betty Boop fra 30'erne og 40'erne.
 
Hos denne tjeneste kan du også finde virkelig elendige film, som du kan blive rystet eller charmeret af. Det gælder bl.a. titler som The Ape Man, Queen of the Amazons og Attack of the Giant Leeches.
 
The Film Detective er gratis, hvis du vælger at se reklamer, men du kan undgå dem, hvis du vælger at betale 3,99 USD pr. måned eller 34,99 USD pr. år. Tjenesten tilbyder også en gratis prøveperiode på 14 dage.
 
Disney Plus
 
Disney Plus er måske den bedste streamingtjeneste for familien, da den giver underholdning til både store og små.
 
Den er ny på markedet, der hurtigt har taget store markedsandele med dens enorme sortiment med alt fra Star Wars, Marvel-filme, alle deres egne produktioner, The Simpsons og meget mere.
 
Streamingtjenesten har desuden PPV (eller Pay Per View), og det betyder at du kan se de mest populære og kun betale én gang. Hvis du hellere vil have et månedligt abonnement, koster det 7 USD om måneden.
 
Fubo TV
 
Er du vil med sport, og vil du have kabel-tv med bred adgang til sportskanaler? Så kan Fubo Tv være det rigtige valg for dig.
 
Med mere end 120 kanaler, der omfatter næsten alle større kanaler inden for kabel-tv på det amerikanske marked, streaming i 4K on-demand og mange nichekanaler inden for amerikansk sport, så er dette et godt valg for fans af fodbold, basketball eller baseball.
 
Prisen ligger på 65 USD om måneden, men for dem, der fx gerne vil se NFL og få Fox, Food Network, Syfy, AMC og NBC med i købet, er der ikke noget bedre valg på markedet i dag.
 
Shudder
 
Elsker du horrorfilm, men har allerede rystet dig gennem alle Netflix- og HBO-serier? Shudder har ofte både klassikere i den originale version, men også internationale gyserfilm og serier.
 
Nogle af højdepunkterne er originaler som Texas Chainsaw Massacre, Night of the Living Dead og Halloween, italienske Lucio Fulcis Zombie, franske Revenge og kritikerroste La Llorona fra Guatemala.
 
Tjenesten har også originale serier som Deadwax og et antal helt ukendte titler (som det måske er bedst, hvis du undgår helt).
 
Prisen på horror-tjenesten er ret fair til 5,99 USD om måneden for et udvalg, der er bredere og lidt bedre end dens nærmeste og største konkurrent, Screambox.
 
Andre streamingtjenester, som du bør tjekke ud
Med en VPN kan du også opdage niche-streamingtjenester som fx Kweli-tv, CuriosityStream, Peacock, Tubi og Philo.
 
Den giver ikke kun adgang til medier fra hele verden, men du beskytter også dit privatliv ved at installere en pålidelig VPN. Harold Li, administrerende direktør for ExpressVPN siger: ”I en tid, hvor vores mest følsomme opgaver håndteres online, og en stor del af vores liv finder sted online, er en VPN et nødvendigt værktøj til at beskytte både vores privatliv og vores sikkerhed. Softwaren gør brugeren mere anonym på Internettet, beskytter både aktivitet og data fra cyberkriminelle og offentlige organisationer, både på hjemmenetværk og via forbindelser til offentlige netværk.”
 
Med sikkerhed i tankerne kan du springe ind i en verden af ​​nye serier og film. Der er noget for enhver smag med denne række af internationale tjenester, så hvorfor begrænse dig til giganternes udvalg? Ved at slutte sig til mindre og mere specificerede tjenester støtter du indie-produktioner, mens du aldrig mere skal lede højt og lavt efter noget nyt og spændende at se.
Denne artikel indeholde sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.