Dansk Start-Up Udfordrer Køber-Fortællingen: Altid Nem Adgang Til Kameraudstyr

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvordan får du adgang til gear? 


I dette tilfælde ville manges svar sikkert ligne hinanden. Den klassiske fortælling om, hvordan det er koldt udenfor, du er lige kommet hjem og fået skoene af. Med fødderne på bordet tænder du fjernsynet. En Black Friday reklame kommer på, og det nye Canon EOS M50 Mark II, som du har haft øje på, er nu på 40% udsalg.  


Fortællingen stopper selvfølgelig ikke her. Nu er der ingen vej udenom. På med skoene igen og din yndlings Rains vinterjakke. For herefter at skynde dig ud at tænde bilen, så den kan nå at blive varm, mens du snerydder din meter lange indkørsel. For herefter at skynde dig hen til det nærmeste Power-hus sammen med resten af Danmarks Canon-entusiaster.


Her slutter fortællingen. For værsgo, dit splinternye Canon EOS M50 Mark II er nu i dine hænder. 


Denne fortælling vil den danske startup virksomhed, Wedio ændre. 


Få adgang til flere tusinde kameraer – nemt, sikkert og budgetvenligt hos Wedio.


Let my people have gear

Selvom nogle ville argumentere for, at ovenstående scenarie er et lidt karikeret og potentielt overdrevet billede af, hvordan du får adgang til dit ønsket kameraudstyr, er der måske noget om snakken? 


Man kan ofte finde os danskere stå i Magasins lange kø, pakket ind i vintertøj fordi vi cyklede hen til butikken på vores ædle jernhest – for at få den ene ting endelig på udsalg. 


Krøller eller ej… vi er udsalgs-jagere. 

Så hvad nu hvis der fandtes et bedre alternativ til måden, hvorpå du får adgang til dit ønsket kameraudstyr – og samtidig sparede de famøse 40%? 


Virksomheden Wedio udfordrer netop denne klassiske fortælling og sætter skarpt fokus på adgangsbaseret-forbrug.  


Adgangsbaseret-forbrug – det nye sorte? 

Wedio er en online platform, hvor professionelle filmskabere og fotografer kan dele deres kameraudstyr mellem hinanden. Dette muliggør adgang til kameraudstyr blandt flere tusinde annoncer – hurtigt, nemt og billigt.  


Konceptet er simpelt. Find det kameraudstyr du har brug for, vælg din lejeperiode, afhent dit gear og optag. 


Eller med andre ord. Wedio som koncept betyder, ingen snerydning i sidste øjeblik, slut med lange køer pakket ind i for meget vintertøj og udsalgsjagten – den er ovre. 


Hos Wedio kan filmskabere og fotografer leje kameraudstyr for en brøkdel af det, det normalt ville koste at købe et helt nyt kamera i butikkerne – Black Friday eller ej. 


Formålet med Wedio er at kunne give aspirerende og professionelle i den kreative industri adgang til det nødvendige kameraudstyr, på en hurtig og budgetvenlig manér. 


Her kan spørgsmålet om, hvorvidt det ikke er nemmere at købe sit kameraudstyr selvfølgelig spire.  


Mens snerydning og lange stående kø-timer ikke virker som den helt store fjende for Harald Blåtand-typerne. Vil det for andre være ens helt store nemesis. 


Som filmskaber og fotograf er det bærende at have det rigtige udstyr til opgaven. At være filmskaber i den kreative industri er tæt forbundet med at bruge det bedste og mest passende udstyr til hvert projekt. Desværre bliver det mere og mere besværliggjort i takt med, at nyt kameraudstyr kommer på markedet med lysets hastighed.   


PR-foto credit


Banen til billigt og nyt udstyr kridtes op

Mens udvikling og konstante teknologiske forbedringer er skønt. Bærer det ligeså sine udfordringer. Først og fremmest går det imod den bæredygtige udvikling, vi i Danmark så ihærdigt søger at brovte os med. Med en kultur om at købe nyt og smide hvad vi klassificerer som værende ”gammelt” væk, bidrager vi til en køb-smid-væk kultur, der befordrer global opvarmning.    


Derudover fordrer den konstante udvikling i kameraudstyr et økonomisk dilemma. Selvom lejlighedsvise udsalg kan hjælpe dig på vej, er kameraudstyr dyrt. Vi snakker, Mærsk McKinney vil lige overveje det dyrt… 


Det betyder, at hvis du gerne vil have det bedste, nyeste og mest passende kameraudstyr til hvert projekt, skal der nogle helt særlige fonde til at muliggøre dette. 


Af den årsag, abonnerer virksomheden, Wedio, på at fremtiden for adgang til udstyr indenfor den kreative industri vil være adgangs-baseret i modsætning til individuelt ejerskab af dyrt, og hurtig forældet teknologi. 


Med Wedio eksisterer der altså en platform, hvor professionelle filmskabere og fotografer kan gøre hinanden endnu bedre til deres håndværk – gennem deling af professionelt high-end kameraudstyr. Og til en pris alle de større kamerahuse og udlejningshuse vil have svært ved at matche. 


Begynd at udforske hele Wedios sortiment af kameraudstyr, som du nemt og hurtigt kan få adgang til. Find det udstyr, der går hånd i hånd med dit næste projekt. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.