Brugbare tips til dig, som skal indrette sit hjemmekontor

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Hvis du arbejder hjemmefra, er derfor også har et hjemmekontor, som du benytter, er det super dejligt. Det kan dog være lidt svært at skulle indrette dette rum, og bare generelt gøre det så godt og hyggeligt som muligt. I og med at det jo er et arbejdssted, er det en god ide, at du forsøger så vidt som muligt at være struktureret og organiseret derinde, så der ikke er for mange forstyrrende elementer.

Det kan dog være en smule svært. Måske det kunne være en løsning med opbevaringskasser med label spå, så du altid ved, hvad der er i dem? Så kan du finde en labelprinter her. Hvis du vil finde ud af, hvordan du indretter dit hjemmekontor super flot, kan du læse videre her.

Gør det rydeligt men ikke tomt
Selvom det er et sted, hvor der skal arbejdes en masse, betyder det ikke, at indretningen i rummet skal være super kedeligt. Det kan nemlig være næsten lige så distraherende, at der ikke er noget at kigge på, som hvis der var for meget at kigge på. Sørg derfor for at finde noget indretning, som ikke er for voldsomt, men heller ikke for nedtonet.

Det kunne måske være nogle flotte potteplanter, som kan stå i vinduet. Det er selvfølgelig også super vigtigt, at du får fat i møbler, som du sidder godt i, og som giver dig en god arbejdsstilling. På den måde ender du ikke med ondt i ryggen, fordi du sidder dårligt på din kontorstol.

Plakater, billeder og malerier til væggene på kontoret
Hvis dit hjemmekontor er forholdsvist småt, kan det være svært at skulle indrette med for mange store ting. overvej i stedet at bruge den plads, som er på væggene. Her kan der hænge en masse forskellige ting, uden at det vil optage noget gulvplads. Måske du har forskellige malerier, som ikke har noget sted at hænge?

Så kan du hænge dem inde på kontoret? Det kunne også være, at du havde nogle flotte tegninger fra dine børn, som ikke har fået en fast plads? Så kunne disse indrammes og hænges på væggene. Det vil helt sikkert gøre rummet rigtigt hyggeligt, hvis der hænger personlige billeder derinde.

Du kan også finde nogle flotte plakater på nettet, som du kan indramme og hænge op. Disse vil uden tvivl også give rummet en smule mere liv, end det havde før, da væggene var bare. Brug disse tips, når du skal indrette dit hjemmekontor.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.