Brug vinteren på at komme i form

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du lyst til at komme i bedre form? Har du brug for mere overskud i hverdagen? Hvorfor ikke bruge vinteren til at komme i din livs bedste form. Det ville da være skønt at byde foråret velkommen med en stærkere krop, fuld af behageligt velvære. Læs med her for inspiration til, hvordan du skal benytte vinterens mørke til at blive stærkere og sundere.


Sådan flytter du træningsstudio ind i din stue

For mange så stopper de høje ambitioner om et nyt og sundere liv ved døren. Man kigger ud ad døren, mærker et kuldegys løbe igennem kroppen, ser et uhyggeligt mørke og går ind i sofaen igen. Det er ingen tvivl om, at det kan være svært at finde motivationen frem, når sofaen kalder, og det er mørkt og koldt udenfor. Heldigvis så er det blevet sådan i dag, at du kan lave dit eget træningsstudio hjemme i din egen stue. Der er altså ingen undskyldninger for at pjække fra træningen.
Hvis du endnu ikke har fået dit fjernsyn skruet op på væggen, så kan du løbe ned i din lokale Harald Nyborg for at få det rigtige værktøjet i hus. For at du skal være sikker på at købe det rigtige udstyr, sådan at dit fjernsyn hænger sikkert, når du skal hoppe rundt i stuen, så skal du købe værktøj fra Stanley. Stanley er kendt for sit kvalitetsværkstøj og leverer værktøj til professionelle.

Når du har fået dit fjernsyn op på væggen, så skal du selvfølgelig sørge for, at du har de rigtige skærmkabler, sådan at du får dine træningsvideoer op på skærmen. Hvis du sørger for, at du har en træningsmåtte og et par håndvægte liggende i skabet, så er du klar til at indvie dit nye træningsstudio.

Varier din træning

I dag findes der et væld af online træningsvideoer, som du kan bruge til din træning. Du kan gøre det på egen hånd, eller du kan vælge at følge et online træningshold. Det kommer an på, hvordan du bedst finder motivationen frem fra gemmerne, og hvilken træningsform som passer dig bedst. Hvis du har brug for, at nogen forventer, at du dukker op til træning, så skal du nok følge et online hold. Men hvis du er typen, som har brug for fuld fleksibilitet i dit træningsprogram, så kører du bare derudaf på egen hånd.
For at du skal have mest mulig effekt af din vintertræning, så kan det være godt at kombinere din styrketræning med konditionstræning. For ikke at lade vinterens mørke dage vække din melankolske side, så kan det være en ide, at du prøver at løbe et par gange om ugen i dagslyset. Hvis du kombinerer din løbetræning med ugentlig styrketræning og yoga, så vil du hurtigt mærke resultater.

Hvorfor ikke tage dit ønske om et nyt og sundere liv med over i dine madvaner. Kroppens brændstof vil give dig endnu mere overskud, hvis det, du forsyner din krop med, varieres, og du har fokus på at spise rene råvarer proppet med sundhed.

Det mentale overskud

Ved at flytte træningen indenfor, selvfølgelig i kombination med løbeture og gåture i naturen, så gør du det nemmere at træne. Hvis du kæmper for at implementere de nye vaner, som en naturlig del af hverdagen i starten, så vil det med tiden gå nemmere, end du måske forestiller dig. Faktisk vil mange opleve, at de slet ikke kan undvære træningen, når den bliver en naturlig del af hverdagen.

Det er vigtigt, at du også sørger for at prioritere en mental hygiejne i løbet af vinteren. Det kan være i de nære relationer, eller det kan være gennem at skabe ro for dig selv med en god bog. Hvis du sørger for at bruge vinteren på både indre og ydre sundhed, så vil du helt sikkert møde foråret med et boblende overskud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.