Boligadvokaten giver en mere sikker bolighandel

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Hvis du er på boligjagt skal du huske at kontakte en boligadvokat. Et boligkøb er nemlig en lidt kompliceret affære, og det er ikke trygt at stå med så stor en beslutning uden at have kvalificeret rådgivning i ryggen. Det er jo ikke lige hver dag, man køber en ny bolig, og det er de færreste købere, der er inde i både det juridiske og det håndværksmæssige. Hvis du gør brug af en boligadvokat kan du imidlertid være sikker på, at alle detaljer kommer frem i lyset. Det vil sige, at du kan læne dig lidt mere tilbage og føle dig sikker på at handlen foregår på bedste måde.

Få ro i maven
Det, en boligadvokat kan give dig, er ro i maven. Når du få den hjælp du har brug for til at tjekke, at alt er, som det skal være, risikerer du ikke at købe katten i sækken. Du kan være sikker på at alt kommer frem i tide og, at boligadvokaten har undersøgt om prisen på boligen er rigtig og, at der ikke dukker uventede og ubehagelige overraskelser op, som det er muligt at forebygge.

En boligadvokat kan hjælpe dig på flere måder

·        Først og fremmest kan advokaten læse alle handlens papirer grundigt igennem og påpege, hvis noget ikke ser godt ud. Det giver dig sikkerhed for at alt foregår efter reglerne.
·        Boligadvokaten kan også hjælpe dig med at med at forhandle den rigtige pris, så du ikke gør et dårligt køb.
·        I købskontrakten vil boligadvokaten sørge for at få indført et advokatforbehold, så du kan trække dig tilbage fra handlen, hvis du af en eller anden grund fortryder, eller hvis noget uforudset dukker op.
·        Når handlen er gået i orden får advokaten skødet tinglyst og udarbejder en refusionsopgørelse.
·        Hvis I som købere er et ugift par, kan boligadvokaten oprette et udvidet samlevertestamente, der sikrer jer, hvis den ene går bort. Når man ikke er gift ,vil man ikke arve noget fra hinanden. Hvis køberne har hver sine børn, er det ligeledes en god ide at få oprettet et testamente.

Undgå dyre fejl
Når du har en dygtig boligadvokat ved din side, vil du med stor sandsynlighed undgå dyre fejl. Det kan anbefales at give lidt ekstra for at hyre en boligadvokat med mange års erfaring. De sidste kroner er givet godt ud, da de kan spare dig mange penge på den lange bane. Pris og kvalitet hænger sammen i mange sammenhænge.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.