Bliv sommerklar med de nyeste trends

// Annoncørbetalt indhold

 Denne tekst indeholder sponsoreret indhold

Foråret er kommet, og det betyder, at sommeren også snart banker på. Det kan derfor være, at du føler, det er tid til en fornyelse af dit look, som du kan få et par råd til her. 

Fashion for moderne kvinder
I dag findes der meget forskelligt kvindemode, som gør det muligt for moderne kvinder at vise deres personlighed frem, nogle af de lækre styles kan ses her, hvis du ønsker at være med på modebølgen. 

En god start vil være at finde et bestemt brand, som Co’ couture, der kan dække de fleste af dine behov, og du kan på denne måde skabe en smuk og sammenhængende garderobe.

Overgangen fra vinter til sommer
Det er en fordel, hvis du skaber et look, hvor du kan bruge det samme tøj i flere sæsoner. Der er selvfølgelig noget tøj, som kun kan bruges om sommeren eller om vinteren, det kunne for eksempel være dine sandaler eller din vinterjakke, men derudover er det en god idé at have en basisgarderobe, som du kan bruge hele året. 

Desuden er det også smart med en jakke, der passer til overgangen mellem sommeren og vinter, så du hverken fryser eller sveder om foråret.

VIsualiserer din tøjstil fra top til bund
Ligesom det kan være en god idé at købe tøj fra det samme brand, er det også praktisk at købe alt tøjet, du skal bruge til dit nye look, på én gang. På denne måde kan du nemt og hurtigt sammensætte dine outfits, så du kan prøve din ønskede top med et par bukser eller evaluere, om en T-shirt i din indkøbskurv vil passe med en bestemt jakke og bukser i forskellige styles. 

Når du visualiserer din stil, kan du med fordel finde inspiration på nettet og i forskellige magasiner, da du på denne måde kan danne dig en idé om, hvad du synes om. Derudover er det også vigtigt at prøve forskellige styles, så du kan få en fornemmelse af, hvad du føler dig godt tilpas i. 

Du skal føle dig tilpas
Uanset om du vælger Co’ couture eller andre brands, er det vigtigste, at du får en fornemmelse af, at dit modetøj giver dig en følelse af komfort, så du føler dig godt tilpas i dit nye tøj. Det er derfor vigtigt, at tøjet giver dig en følelse af styrke og selvtillid, som vil skinne igennem, når du møder verden i dit nye tøj. 

Denne tekst indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.