3 smarte hjemmesider til at forfølge dine nytårsforsæt

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er de færreste, der formår at holde løfterne efter 1. januar, men heldigvis er der hjælp at hente.
Vi kender det alle, når der er gået en måned efter nytårsaften. Medlemskortet til fitness begynder allerede at samle støv, og det samme gør den store sæk med tøj, som man skulle have afleveret i genbrug. Det er notorisk svært at holde sine nytårsforsæt, men hvad hvis det slet ikke behøver at være så svært?

Lær sprog
Hvis du også har glemt fransk- eller spansktimerne i gymnasiet, så er du ikke den eneste. Skal man huske selv de nemmeste gloser, skal man holde fast i det, men hvordan gør man det i en travl hverdag? Jo, det gør man ved hjælp af hjemmesider som Duolingo, der er kendetegnet ved den grønne ugle, der holder én i ørerne, når man ikke har øvet sprog. Det er en gratis hjemmeside, hvor man kan lære alt fra italiensk til kinesisk i form af sjove øvelser, podcasts og interaktive historier. 

Ved bare at øve sprog i 15 minutter hver dag, kan det gøre en forskel. Du kan gøre det på farten, fordi der medfølger en app, så der er ikke nogen undskyldning. 

Få gang i træningen
Hvis man skulle kigge på alle nytårsforsæt, ville dette nok være på toppen hos de fleste. Nemlig at dyrke motion. Men det kan være svært at vide, hvor man skal begynde, hvis man er helt ny i et fitnesscenter. Derfor er hjemmesider som Nerd Fitness et godt sted at få sin fitnessviden fra. Det er en hjemmeside fra ‘en nørds synspunkt’. Det er altså noget andet end den stereotype bodybuilder, som vi er vant til at se i fitnesscenteret. I stedet får man tips til, hvordan man kan træne som nybegynder, men også hvordan man kan føle sig mere tilpas blandt erfarne styrketrænere.

Find kærligheden
Et nytårsforsæt, som de færreste måske vil indrømme, er et romantisk et af slagsen. Nemlig at finde en sød partner. Hvilken bedre måde at gå ind i det nye år end at have én at dele dyne med? Men hvor mange har prøvet at flirte med sin lokale barista eller den søde person ved baren uden held, er der en nemmere måde at finde en mulig partner på.

Der findes nemlig datingsider, hvor du kan møde din udkårne. Ved at finde ud af, hvad dine præferencer er, kan du skræddersy din profil, hvor du også kan finde en mulig partner i nærheden af dig. En hjemmeside som Scor, hvor du kan finde mænd og kvinder i alle aldre, er et oplagt sted at lede. Uanset, om du leder efter en fast partner eller én at dele sjove oplevelser med, er der én for dig. 

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.