3 gode råd til at spare penge på en ny sofa

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

 Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hjemmets sofa skal holde til meget. Hverdagen sætter sine spor når sko, kæledyr og meget andet finder deres vej forbi stuemøblet, og med tiden bliver det ofte nødvendigt med en ny sofa. Men det behøver ikke at være en dyr fornøjelse.
De fleste af os kan skrive under på at være faldet for et godt tilbud i ny og næ. Men at spare penge, handler ikke kun om prisen; det handler lige så meget om at komme hjem med den rette sofa til dit hjem. For hvis du alligevel skifter den billige tilbudssofa ud, fordi du købte den alene fordi den er billig, så er pengene tabt i stedet for sparet.

Hos møbelfirmaet ILVA er de vant til at hjælpe kunderne med at få sofadrømme og budget til at mødes, og her har de samlet deres tre bedste råd til dig, der drømmer om en ny sofa, der ikke vælter budgettet:

1. Find ud af, hvilken type sofa du er på udkig efter
For det første er det vigtigt, at du afklarer med dig selv, hvad du leder efter i en sofa. Det kan være en god idé at måle rummet op, så du ved, hvilken størrelse sofaen skal have, og efterfølgende kan du også overveje farver og materialer. Gå først derefter i gang med at udforske mulighederne– du kan for eksempel lede efter din nye sofa hos ILVA.

2. Sæt en beløbsgrænse
Når du ved, hvad du leder efter, så sæt en grænse for, hvor meget du vil betale. Uanset om du er på tilbudsjagt eller ej, så er der ingen grund til at falde for en sofa, der koster mere, end du havde i tankerne. Sofaer findes nemlig i et hav af prisklasser, og selv et rigtig godt tilbud kan overskride din beløbsgrænse. Hvis du handler over nettet, kan du for eksempel frasortere alle produkter, der ligger udenfor din valgte prisklasse og undgå at falde for sofaer, der går over dit budget.

3. Spørg om hjælp
I ILVA står de klar til at rådgive dig, hvis du har brug for hjælp til dit sofakøb. Hvis du ved, hvilken type sofa du leder efter, og hvilken prisklasse du vil holde dig indenfor, så kan deres medarbejdere hjælpe dig med at finde en løsning, hvor der er god balance mellem din smag, dit budget og sofaens kvalitet.  

Når du benytter dig af disse råd, når du leder efter en ny sofa til dit hjem, så vil du langt nemmere kunne finde det nye møbel, som kan samle venner og familie hjemme hos dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold 

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.