3 gode grunde til at vælge videomarkedsføring

// Annoncørbetalt indhold

Samarbejde med GulogGratis branded content

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold
Videomarkedsføring er blevet en af de mest populære markedsføringsmetoder, og det er ikke uden grund. I dag har du nemlig mulighed for at skabe fantastisk indhold ved hjælp af redskaber som videokameraer og redigeringsprogrammer. Det kræver dog også, at du finder en, som kan producere og skabe videomarkedsføring der virker. Som virksomhed eller enkeltperson skal du huske på, at det er kunstværk at kunne skabe god videomarkedsføring, der kan adskille dig og dit indhold, fra resten af de videoer, du allerede kan finde på markedet.

Fortæl en værdifuld historie

En god grund til at vælge videomarkedsføring er at du med hjælp fra videokameraer, kan få lov til fortælle en værdifuld historie, på kort tid. Digitaliseringen har medført, at alle virksomheder og organisationer er tvunget til at følge med de nyeste trends, og det gælder selvfølgelig også indenfor markedsføring. Markedsføring der bruger storytelling er netop blevet en utrolig populær markedsføringsstrategi, da du kan skabe et brand, som vinder opmærksomhed ved målgruppen. Her kan du fortælle lige netop den historie du gerne vil ud med, og du har derfor kontrol over, hvordan andre skal opfatte dit brand. 

Bliv husket 

Grunden til at du især kan vinde opmærksomhed ved din målgruppe, med hjælp fra videomarkedsføring er, at dit brand vil blive husket. Statistikker viser nemlig, at folk nemmere husker video end skreven tekst, hvilket er endnu en grund til, at du skal vælge videomarkedsføring. Så sikrer du dig, at du bliver husket. Hvis du gerne vil fange opmærksomheden hos en specifik målgruppe, kan du tilpasse indholdet i din video, så du bedre kan nå den målgruppe, som du ønsker. En god historie i høj kvalitet bliver ikke glemt. 

Adskil dig fra andre 

Lige netop det, at du med videomarkedsføring vil blive husket gør, at du også nemt kan adskille dig fra andre brands. Det er selvfølgelig den gode historie og video, frem for kedelige og lange tekster der gør, at du er anderledes end de andre brands, som du gerne vil overgå. Det kan dog være svært selv at skabe fantastisk og unikt indhold, og det kan derfor være smart, at søge professionel hjælp. Der findes heldigvis mange, kreative og dygtige mennesker, som brænder for at producere videomarkedsføring. Sammen kan I kreere unikt indhold i høj kvalitet. Så du skal endelig ikke tøve, hvis du overvejer videomarkedsføring, da du både kan fortælle en værdifuld historie, blive husket og adskille dig fra andre på markedet.
Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør. Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites. Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.
Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde. Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.