Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Mahogni rammer gamle.

Kr. 100,-

Sælgers annoncer Annoncer fra morten1226 (10)


Antikviteter

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Samlerobjekter / Antikviteter"

Opret favoritsøgning

2 nye dæk 500/50_17
2 nye dæk 500/50_17, 2 nye dæk d...
4.000,-
Opdateret d. 25.05 kl. 00:05

Køb antikviteter billigt online: På GulogGratis.dk er der salg af vintage møbler, glas og smykker


Antikviteter kan købes til billige priser på GulogGratis.dk: Find gamle møbler på tilbud online

Læs mere
Der er et stort udvalg af antikviteter til salg på GulogGratis.dk, så du kan gå på jagt efter antikke møbler, dåser, billeder, smykker og meget andet online. Annoncerne frister med udenlandske og danske antikviteter, og du kan også finde gode tilbud på andre samleobjekter som porcelæn og glas, receptkuverter eller brugte platter og figurer. Er der en bestemt antikvitet du er på udkig efter? Så kan du oprette dig som bruger på GulogGratis.dk og lave en annonce, hvor du beskriver det du ønsker at købe og komme i kontakt med sælgere rundt omkring i hele landet.

Danske og franske antikviteter er til salg på GulogGratis.dk: Gør et antikt fund online

Find masser af antik online på GulogGratis.dk, hvor antikviteter fra ind- og udland sælges til gode priser. Her har du gode muligheder for at få fat på netop den antikvitet, du længe har ledt efter eller blive fristet af annoncerne med flotte antikke møbler, smykker og glas. Her er også et fint udvalg af samlerobjekter til salg, så hvis du samler på gamle dukker, særlige frimærker eller flotte modeltog, er GulogGratis.dk absolut et besøg værd.

GulogGratis.dk er din online antik shop med et stort udvalg af antikviteter og samlerobjekter

Har du fået samlet flere antikviteter sammen end du har plads til derhjemme? Så kan du sætte dine antikke møbler og ting til salg på GulogGratis.dk, hvor mange interesserede købere hver dag klikker sig ind og kigger på annoncerne med antikke ting og samleobjekter til salg.
Læs mindre