Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Frankrig Samling - 35 Stk. Stemplet

Kr. 75,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Samlerhuset (500)


Frimærker

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre samlinger / Frimærker"

Opret favoritsøgning

Køb frimærker online: På GulogGratis.dk er der både udenlandske og danske frimærker til salg


Nye og gamle frimærker kan købes til billige priser på GulogGratis.dk: Find det frimærke du mangler på tilbud her

Opdag en verden fuld af frimærker på GulogGratis.dk. Her kan du klikke dig rundt blandt annoncer med nye og ældre frimærker fra alverdens lande og finde netop det frimærke du mangler i din samling til en god pris. På GulogGratis.dk er der derfor masser af inspiration at hente for såvel begyndere som erfarne frimærkesamlere. Du kan også lade dig friste af annoncerne med andre samleobjekter som julemærker og postkort samt pengesedler og mønter eller oprette dine egne salgsannoncer, hvis du har lyst til at sælge ud af din frimærkesamling.

Læs mere
Mangler du et bestemt frimærke til din samling? Der er salg af alverdens frimærker på GulogGratis.dk

På GulogGratis.dk sælges både grønlandske, danske og tyske frimærker, så her har du gode muligheder for at finde netop det frimærke, du længe har ledt efter. Du kan også gøre et godt køb på hele frimærkesamlinger eller årsmapper online. Hvis du ikke lige finder præcis dét, du leder efter blandt annoncerne med samlerobjekter, kan du i stedet oprette din egen annonce, hvor du beskriver, hvad det er du søger.

Gamle danske frimærker sælges billigt på GulogGratis.dk: Her er også salg af julemærker og postkort

Er du på jagt efter Afa frimærker, et bestemt frimærke fra Færøerne, en årsmappe fra Grønland eller noget helt andet til din frimærkesamling? Så skynd dig ind på GulogGratis.dk og tjek udvalget af samlerobjekter til salg. Uanset om du leder efter postfriske eller brugte frimærker, finder du et fint udvalg til salg på GulogGratis.dk.
Læs mindre