Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Dukkehus metalkøkken Vintage

Kr. 325,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Ina_ (12)

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Andre samlinger / Dukker"

Opret favoritsøgning

Gamle antikke dukker er til salg på GulogGratis.dk: Køb en ny dukke til din samling online


Antikke dukker kan købes billigt på GulogGratis.dk: Her er salg af flotte porcelænsdukker

Samler du på ældre dukker fra 1930’erne, 1950’erne eller 1960’erne? Så skal du tage et kig på kategorien for samleobjekter på GulogGratis.dk, hvor du kan finde netop den originale dukke, som mangler i din samling. Kategorien rummer også annoncer med andre samleobjekter som frimærker, postkort, militaria, modelbiler og modeltog, som sælges til billige priser online. Men du kan også gøre helt gratis fund på GulogGratis.dk, hvor brugte møbler, blomster, træer, sten og fliser bortgives.

Læs mere
Samler du på gamle dukker? Se de gode tilbud på antikke dukker på GulogGratis.dk

Tag et kig på udvalget af gamle dukker til salg på GulogGratis.dk, hvis du er på jagt efter en bestemt dukke til din samling. Her er både porcelænsdukker, håndlavede dukker og originale dukker fra 1930’erne, 1950’erne og 1960’erne til salg. På GulogGratis.dk er også noget at komme efter for andre samlere – der er nemlig masser af annoncer med salg af samleobjekter som modeltog, frimærker, postkort og militaria.

Der er antikke dukker til salg til billige priser på GulogGratis.dk: Køb en flot gammel dukke online

Ønsker du at sælge hele din dukkesamling eller blot enkelte dukker for at få plads til nye i samlingen? Så skal du oprette dig som bruger på GulogGratis.dk, lave dine egne annoncer og sætte dukkerne til salg online. På GulogGratis.dk kigger mange andre dukkesamlere forbi, så du hurtigt kommer i kontakt med den helt rigtige køber til dine dukker.
Læs mindre