Søgeresultat for "skagen el-scooter service"

43
Ambosstoys scooter - Primo Classic - Blå

Ambosstoys scooter - Primo Classic - Blå

1.199,20 kr.

Scooter fra Ambosstoys Kun 12 måneder, men allerede ret godt kørende. Scooteren er kun 43,18 cm høj, så de små motorbøller kan starte med at køre rundt tidligt. Håndsvejset metalstel og håndsyet sadel Tidløst og klassisk design Maks. belastning på 20 kg Design som en klassisk, italiensk scooter Gå-scooteren har et tidsløst og enkelt design og ligner en klassisk, italiensk scooter. Dens metalstel er håndsvejset og har alulister. Når der skal suses afsted, sidder den lille guldklump på en blød og håndsyet sadel. Løbecyklens tre hjul er stærke og stabile - så det gælder bare om at komme ud og trille.

WebshopCoop.dk

  Sponsoreret

  Dantoy politi scooter med gummihjul

  Dantoy politi scooter med gummihjul

  279,96 kr.

  Scooter med gummihjul Denne flotte scooter med gummihjul er lavet i solid plast, og har et mærke med 'Police' på siderne og foran. Man kan bruge scooteren både inde og ude. Svanemærket Længde: 60 cm Højde til sæde: 26 cm Dansk og Svanemærket Den smarte scooter er mærket med det nordiske miljømærke, Svanemærket. Det sikrer, at varen lever op til de strenge miljø- og sundhedskrav.

  WebshopCoop.dk

   Sponsoreret

   fabriksnye reservedele til. Shoprider, Lindebjerg

   fabriksnye reservedele til. Shoprider, Lindebjerg

   500 kr.

   Mange dele til Shoprider, bl. a motorer gear og mange andre fabriksnye dele til Shoprider. Vi er forhandler af Shoprider. Nye dele til vores egne Nordic Scooters. Mange dele Passer også til Lindebjerg ( fabriksnye )Eks. Front købe 800 Kr Bagkåbe 800 kr Armlæn til sæde Nye 250 kr pr. stk Fabriksnye 70 amp og 120 amp. styrebokse. Fabriksnye Shoprider Skaffes hjem indenfor 8 dage. mange forskellige priser. Ring og hør om priserne.

   Skagen·5. feb.·

   Få beskedNår der er nye resultater i Din søgning

   Lup med søgeord i
   Dantoy gå-motorcykel

   Dantoy gå-motorcykel

   399,95 kr.

   Gå-motorcykel fra Dantoy Du kender den. Den helt klassiske røde og blå gå-scooter, som har været - og stadig er - populær hos de mindste gennem flere generationer. Farverne har fået et dæmpet touch og der er nyt klistermærke på siden i forbindelsen med dens 60 års-jubilæum. 60 års-jubilæumsudgave af den klassiske scooter Støjsvage gummihjul Klassisk køreleg De to baghjul sørger for ekstra stabilitet, når det går fuldt fart fremad. Den klassiske gå-scooter er oplagt til leg, der styrker barnets balance og motorik. Denne udgave af scooteren har gummihjul, som gør den støjsvag. Fartglade vildbasser kan altså tage samme tur igen og igen og igen, uden at du bliver helt ør i hovedet af den summende lyd, som plast-hjul kan give. Scooteren kan både bruges indenfor og udenfor.

   WebshopCoop.dk

    Sponsoreret

    Dantoy gå-motorcykel

    Dantoy gå-motorcykel

    269,96 kr.

    Gå-motorcykel fra Dantoy Støvlerne sparkes af. Tasken kastes ned på gulvet. De små ben tripper lynhurtigt ind mod værelset, hvor det kæreste eje er parkeret. Der leges i flere timer - helt indtil det er sengetid. Scooteren er perfekt. Der er bare et eneste minus - hvis bare den kunne komme med i seng! Meget leg for pengene Støjsvage gummihjul Danskproduceret og Svanemærket Nærmest en veteran motorcykel Vi har næsten alle sammen haft en. Den klassiske gå-scooter i solid plast og stærke farver. Og den er stadig lige populær hos små krudtugler. Denne udgave af scooteren har fået gummihjul, som gør den helt støjsvag. Fartglade vildbasser kan altså tage samme tur igen og igen og igen, uden at du bliver helt ør i hovedet af den summende lyd, som plast-hjul kan give. Dansk og Svanemærket Den smarte scooter er mærket med det nordiske miljømærke, Svanemærket. Det sikrer, at varen lever op til de strenge miljøkrav.

    WebshopCoop.dk

     Sponsoreret

     Minibil som er ophugget.

     Minibil som er ophugget.

     1.234 kr.

     Minibil under ophugning ( alle dele passer også til pro country ) motor 4 kuls, sort bund uden skader, kofangere, bagagebærer bagpå, ruder, døre oliefyr, kontakter, knapper, døre, isolering ( kan flyttes over i en der ikke er isoleret) styreboks, batterier og meget mere. ring for priser på det du mangler til sådan en. viskermotor , beholder til sprinkler, beholder til diesel. alle kabler, frontplade rød, bagplade rød, tagpladen rød, kort sagt alt til sådan en scooter, men ikke gear - bagtøj, og selve rammen på scooteren ( disse ting er skrottet )

     Skagen·26. jul. 2023·

     Fabriksnye Reservedele Shoprider, Lindebjerg

     Fabriksnye Reservedele Shoprider, Lindebjerg

     Sælges

     Nye dele til El Scootere. Gear/ Bagtøj 2500 kr Motor 800 Watt 1800 kr Stokkeholder dobbelt 500 kr Roolatorholder 900 kr Bagkurv 500 kr Speeder 700 kr Flad Print 900 kr Lader 5 Amp 900 kr Lader 8 Amp 1200 kr S Driver Styreboks 120 amp. 2500 kr og meget mere, ring og forhør om priser. Vi har også brugte Vandtætte Lader 8,5 amp 2000 kr pr. stk. Brugte sæder komfort, og fabriksnye Kaptajn sæder. Passer også til Lindebjerg. Vi er forhandler af Shoprider, så derfor har vi alle reservedele til Shoprider pro City, Country osv. Motorer, bagtøj/ Gear skjolde, speeder potmeter, kul, styrebokse, spejle,plastkåber m/m. Vi har også brugte motorer til Shoprider, hvor der er afdrejet Anker og med nye kul.

     Skagen·21. jul. 2023·

     Barbie dukke med scooter - Holiday fun

     Barbie dukke med scooter - Holiday fun

     199,95 kr.

     Tag på ferie med Barbie Barbie elsker at suse derudaf på sin seje scooter. Hundehvalpen sidder trygt i kurven, og afsted det går. Skub scooteren, og se den rulle afsted Barbie-dukken kan klikkes fast på scooteren, placer hendes kæledyrshvalp i kurven og skub for at få det sjove til at rulle. Der medfælger også en skål og godbid til hvalpen, plus rejsefornødenheder som et kort, hjelm og vandflaske. Der medfølger også et klistermærkeark. Dukken kan ikke stå alene. Farver og dekorationer kan variere.

     WebshopCoop.dk

      Sponsoreret

      Værktøjslomme EL+SERVICE lille

      Værktøjslomme EL+SERVICE lille

      216,00 kr.

      Wattoo.dkPå lagerFra PriceRunner

       Sponsoreret

       El Scootere sælges, batterier sælges

       El Scootere sælges, batterier sælges

       Sælges

       El - Scootere. Vi har flere rigtig gode og pæne brugte El - Scootere fra årgang 2010 til årgang 2022 til salg, både 3 hjulede og 4 hjulede til konkurrence dygtige priser. Vi udlejer også El - scootere ud til personer som har en Scooter der er gået i stykker, eller til nogle som er på ferie. Måske har du været uheldig og er kommet til skade, eller har fået problemer med at gå, så lej en El scooter. PT har vi 22 brugte. 1 stk Minibil rød med oliefyr. Shoprider pro city sorte 3 stk. Lindebjerg . Luna 3 hjulede 2 stk. Karma 3 hjulet 8 stk. Karma 4 hjulet 5 stk. Easy Go 2 stk , Eloflex rejse el scooter 1 stk. NB: Vi sælger også helt nye El Scootere fra NORDIC SCOOTERS 1 stk 3 hjulede, med den store 1200 Watt motor, digitalstyring, 75 amp. GEL Batterier styreboksen er en 120 amp. S - Driver, Sorte dæk, sortmalet stel. Mangler du nye batterier til din El - scooter, så kan de købes hos os

       Skagen·19. maj. 2023·

       Reservedele fra ophugget El - Scootere, nye dele.

       Reservedele fra ophugget El - Scootere, nye dele.

       Sælges

       Vi har styrebokse fra ophugget el - Scooter, motor, bagtøj, gear, fjedre m/m, plastkåber til Lindebjerg både front og bagkåber, samt alle andre plastdele Dele til LUNA 3 Hjulet, dele til shoprider Pro city, Pro Country. alle brugte dele sælges til halv pris af nyprisen, og mange gange også noget under den halve pris. Ring for priser på 40114418. Prisen i feltet er bare en pris som man skal lave når man annoncerer. Vi har nu også fået Fabriksnye dele, som motorer, styrebokse, print, gear,Bagtøj og meget mere. passer også til Lindebjerg. og til Seniorlands El - Scootere ( shoprider ) som vi er blevet forhandler af.

       Skagen·20. dec. 2022·

       reservedele til Lindebjerg El - scootere

       reservedele til Lindebjerg El - scootere

       1.500 kr.

       Mangler du brugte reservedele til din Lindebjerg El - Scooter, så ring til os, og hør om vi skulle have den del på vores lager som du lige står og mangler. 800 w motor koster kun 1500 kr incl. moms. Alle dele der er brugte sælges til halv pris, og meget tit under halv pris. Vi har motorer, gear, print, styrebokse, hjul, sæde + meget mere. NYT ! NYT ! NYT ! i forbindelse med at vi er blevet forhandler af Nordic El - Scootere har vi også fået fabriksnye reservedele. Renoverede, samt nye gear med motor og motorbremse, motor, frontkåber, bremser, styrebokse, print og meget mere. Passer også til Lindebjerg. PS: alle El - Scootere som vi sælger har vi også reservedele til.

       Skagen·6. dec. 2022·

       Lindebjerg El - Scootere dele sælges

       Lindebjerg El - Scootere dele sælges

       Sælges

       Lindebjerg El - Scooter dele, til LM 300 LM 350 LM 400 LM 450 LM 500 LM 600 så har vi rigtig mange gode brugte dele, som plastkåber, motorer, gear, styrebokse, hjul, og meget mere, som du kan bruge hvis du selv går og rep. på din el scooter, alle delene er brugte dele fra scootere som vi har hugget op, delene sælges til halv pris af hvad nyt koster og meget tit til priser under det halve .NYT NYT NYT. vi har nu også fabriksnye dele som gear, styrebokse, motor, speeder, print m/m Som passer til Lindebjerg, og nye dele til Shoprider gear, motor, print, speeder osv. Ring på 40114418

       Skagen·27. nov. 2022·

       Ambosstoys scooter - Primo Classic - Blå

       Coop.dk

       Ambosstoys scooter - Primo Classic - Blå

       1.199,20

       Dantoy politi scooter med gummihjul

       Coop.dk

       Dantoy politi scooter med gummihjul

       279,96

       Dantoy gå-motorcykel

       Coop.dk

       Dantoy gå-motorcykel

       399,95

       Dantoy gå-motorcykel

       Coop.dk

       Dantoy gå-motorcykel

       269,96