Kategorier

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
NY
Sommerhus ved Vejlby Klit Strand
business_basic, image_search_result
Sommerhus ved Vejlby Klit Strand, ID:mh64007. Fantastisk sommerhus med swimmingpool, spabad, sauna samt diverse aktiviteter, velegnet til flere familier, i et attraktivt område kun ca. 200 m fra kilometervis af pragtfuld Vesterhavsstrand. Huset er handicapvenligt indrettet med let adgang til selve huset samt haven m.v. Sommerhuset byder på en stor pragtfuld swimmingpool-afdeling med swimmingpool (6,0 x 3,0 x 1,3 m) med modstrømsanlæg, 2-personers spabad samt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Fra badeværelset er der direkte adgang til sommerhusets sauna. Derudover er der yderligere to badeværelser i sommerhuset alle med gulvvarme, bruseniche samt bademiljø. Sommerhuset er praktisk indrettet med kombineret stue/køkken. Stuen er moderne møbleret samt udstyret med fladskærms-tv med både tyske og danske kanaler. Derudover er der PlayStation 3 inkl. spil, bordfodbold, elektronisk dart samt gratis internet. Der er brændeovn til en kølig sommeraften eller en efterårsaften med regn og rusk. Køkkenet har bl.a. keramisk komfur, opvaskemaskine, køle/frys, emhætte samt mikroovn. Sommerhuset har fire soveværelser, heraf to værelser med dobbeltsenge samt to værelser med hver 2 enkeltsenge. Derudover er der to sovepladser på sommerhusets hems. Der er højstol samt barneseng samt vaskemaskine og tørretumbler. Uanset årstiden kan I altid få tiden til at gå i dette sommerhus, som også er energivenligt med to varmepumper, som mindsker strømforbruget. Der er en varmepumpe både i poolrummet samt i selve sommerhuset. Haven er indhegnet, hvor både børn og husdyr kan færdes frit og sikkert. Der er både åben og overdækket terrasse med havemøbler, gasgrill samt solvogne, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over Vesterhavet. Til de mindste er der sandkasse og gynge. Sommerhuset ligger i gåafstand til stor legeplads, fodboldbane samt hoppepude. Der er gratis adgang til Harboøre Centeret, hvor I finder mange aktiviteter for hele familien herunder motionscenter, skaterbane, trampoliner, hoppepude, BMX-bane, golfsimulator, squash- og badmintonbaner, billard, bordtennis samt internetcafé. Udlejes ikke til ungdomsgrupper
I dag 5.045,-
NY
A,2 vær.,stuen/1.sal
I dag 2.915,-
NY
Sommerhus i Puyoô
business_basic, image_search_result
Sommerhus i Puyoô, ID:nsfap044. Dette feriehus med pool venter på jer i hjertet af den lille landsby Escos. På den store, lukkede veranda kan I læse en feriebog eller tage et spil billard, bordtennis, bordfodbold eller dart. Haven, den overdækkede terrasse og grillen lægger op til behagelige øjeblikke med familien. Huset er stort og udmærker sig med velplejet og komfortabel indretning. 16 km herfra frister en smuk sø med forskellige aktiviteter omkring vandet til alle aldre som stand-up-paddling, kajak eller robåde, og der venter også action langs skråningerne omkring søen. Tag bad i den nære flod Gave d'Oloron, og 10 km herfra venter kurbadet i Salies-de-Béarn med ren afslapning. Mange fortryllende byer og landsbyer i omgivelserne venter på jeres besøg, især Biarritz (64 km), La Bastide-Clairence, der er blandt de officielt smukkeste landsbyer i Frankrig, og Bidache med borgen Gramont. Der forkæler borgtårnet jer med en enestående panoramaudsigt over Bidouze-dalen og Pyrenæerne. Til Oloron-Sainte-Marie er der 48 km. Denne enestående by fuld af kunst og historie er også en udflugt værd. Navarrenx (27 km) er blandt for ældste byer i Béarn og udmærker sig med et gammelt fæstningskompleks. De utallige veje igennem omgivelserne lægger op til at opdage den vidunderlige natur til fods eller på hesten. Glæd jer også til en gastronomisk opdagelsesrejse: Smag på garbure (gryderet med kål, grønsager og syltet kød), Bayonne-skinke med salt fra Salies-de-Béarn, Brebis-osten fra Pyrenæerne og velrenommerede vine fra hhv. Béarn og Jurançon (80 km). 33 km herfra kan I besøge en frabrik, der fremstiller lærredssko med flettet sål (espadrilles de Mauléon), der er populære blandt baskerne. Denne feriebolig er ideelt til en afslappende og behagelig tid med familien. Adgang til S4 sker ad en trappe fra husets køkken no. 2. Huset ligger en vej, der kun er trafikeret meget lidt.
I dag 5.230,-
NY
Sommerhus ved Blåvand Strand
I dag 5.820,-
NY
Sommerhus i Truust
I dag 2.575,-
NY
Sommerhus ved Klint Strand
I dag 6.165,-
NY
Sommerhus ved Ahl Strand
I dag 8.835,-
NY
Sommerhus i Hjarbæk
I dag 4.910,-
NY
Sommerhus i Råbylille
I dag 6.660,-
NY
Villa i Krivi Put
I dag 3.812,-
20 m2 Kontor ledig centralt i Esbjerg
20 m2 Kontor ledig centralt i Esbjerg

5 billeder

I dag Fra kr.
Fleksible kontorlejemål med attraktiv beliggenhed i Kolding
Fleksible kontorlejemål med attraktiv beliggenhed i Kolding

12 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
I dag 38.915,-
Udlejes
3 kontorer slået sammen til et lejemål
3 kontorer slået sammen til et lejemål

7 billeder

I dag Fra kr.
Sommerhus med Pool mv til 28 personer
Sommerhus med Pool mv til 28 personer

5 billeder

I dag 7.250,-
Udlejes
Fleksible kontorlejemål med attraktiv beliggenhed i Kolding Nord
Fleksible kontorlejemål med attraktiv beliggenhed i Kolding Nord

18 billeder

bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
Fleksible kontorlejemål med attraktiv beliggenhed i Kolding Nord, Fleksible kontorlejemål med attraktiv beliggenhed i Kolding Nord, Fleksible kontorlejemål med attraktiv beliggenhed i Kolding Nord. Lejemålet er placeret i en flot kontorejendom i et erhvervsområde med blandet kontor, spedition og handelsvirksomheder. Der er kun få minutters kørsel til motorvej E45/E20, afkørsel 62 Kolding Ø og 63 Bramdrupdam. Der er 5 km til Kolding centrum. Lejemålet er placeret på 1. sal og er yderst effektivt indrettet, hvor alle kvadratmeter er fuldt udnyttet. Lokalerne er indrettet med storrumskontor opdelt i flere sektioner samt et antal mindre kontorer/mødelokaler adskilt med lette glasvægge. Derudover køkken og toiletfaciliteter. Der er i hele lejemålet gulvtæpper samt luftskifteanlæg med køl. Lejemålet er beliggende i præsentabelt kontorfællesskab med flere lejere. Man træder ind i flot receptionsområde, hvor der er videre adgang til større kantineområde med højt til loftet og store glaspartier. receptions- og kantineområdet har gulvbelægning i flot skiffer og egeplanker på trappe. Ydermere forefindes der flere fælles mødelokaler, auditorium samt fælles toiletter. Kælderplan er indrettet med motionsrum, squashbane, bordtennis, billard, badefaciliteter samt arkiv. Der er mulighed for at leje selvstændige lokaler i kælderplan op til 321 m². Der er elevator i ejendommen og foran ejendommen er større fælles parkeringsplads. Der er mulighed for at tilrette lejemålet efter lejers ønsker samt mulighed for leje af yderligere areal i ejendommen.
I dag 70.950,-
Udlejes
Billard/spahuse på Marielyst
Billard/spahuse på Marielyst

10 billeder

I dag 3.400,-
Udlejes
NY
Sommerhus ved Løkken Strand
Sommerhus ved Løkken Strand

21 billeder

I går 3.520,-
NY
Sommerhus ved Ålbæk Strand
Sommerhus ved Ålbæk Strand

23 billeder

I går 7.785,-
LUKSUS POOL- OG AKTIVITETSHUS TIL SKØNNE FERIER
LUKSUS POOL- OG AKTIVITETSHUS TIL SKØNNE FERIER

10 billeder

I går 5.100,-
Udlejes
NY
Sommerhus ved Bredfjed Strand
Sommerhus ved Bredfjed Strand

20 billeder

I går 2.905,-
NY
Sommerhus ved Reersø Strand
Sommerhus ved Reersø Strand

25 billeder

I går 8.060,-
NY
Sommerhus ved Ålbæk Strand
Sommerhus ved Ålbæk Strand

15 billeder

I går 8.085,-
Luksus poolhus med alt i aktiviteter og leg
Luksus poolhus med alt i aktiviteter og leg

14 billeder

I går 3.595,-
Udlejes
NY
Sommerhus i Løgstør
Sommerhus i Løgstør

22 billeder

business_basic, image_search_result
Sommerhus i Løgstør, ID:mh12488. Midt i Himmerlands smukke og afvekslende natur ligger dette landsted på 420 m² med 60 m² havestue. Huset er opført i 1960 og har gennemgået en renovering af hele ejendommen i 2008, så det i dag fremstår som et feriedomicil udstyret med alle tænkelige moderne faciliteter. Huset ligger uforstyrret på en 3000 m² naturgrund med flot udsigt over Limfjorden og hele området. Huset har god plads til 14 personer fordelt på 6 store soverum samt 3 store badeværelser. 40 m² opholdsstue beliggende på husets 1. sal. Herfra er der flot udsigt. Her er også tv, der kan bruges sammen med den tilhørende dvd-afspiller. Der findes også stereoanlæg på 1. sal. Husets samlingspunkt er det 80 m² store poolrum med 21 m² swimmingpool og børnepool samt stort spabad. 50 m² stort aktivitetsrum med billard, bordtennis og bobspil etc. Der er 85 m² stor opholdsstue med brændeovn i forbindelse med et åbent køkken med alle tænkelige faciliteter. Der er 2 store terrasser og 6o m² havestue med direkte udgang til græsplænen, hvor der er gynge og sandkasse samt trampolin til børnene (brug af denne sker på lejers eget ansvar/forsikring). Huset ligger tæt på den smukke Limfjordsby Løgstør med masser af spændende forretninger og gode restauranter. Området byder på flere gode 18-hullers golfbaner, som alle er smukt beliggende med vidunderlig udsigt over Limfjorden. Fra området er der let adgang til de fleste af Danmarks store attraktioner og der er ikke langt til Aalborg, som byder på et utal af forskellige aktiviteter. Afregning af forbrug og depositum (DKK 3000,00) skal betales kontant til husejer på stedet.
I går 4.810,-
NY
Sommerhus ved Fjellerup Strand
Sommerhus ved Fjellerup Strand

22 billeder

I går 2.425,-
NY
Sommerhus ved Fjellerup Strand
Sommerhus ved Fjellerup Strand

44 billeder

business_basic, image_search_result
Sommerhus ved Fjellerup Strand, ID:mh34255. Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna ca. 600 m fra vandet i Fjellerup Strand. Husets poolafdeling indeholder både stor swimmingpool, vandrutschebane, svømmetræner, stort indbygget standvandsspabad og sauna med plads til 4-6 personer. Swimmingpoolen er på 18 m² og med rutschebane til børnene. Der er også svømmetræner, så hele ugen kan I forbedre konditionen med daglige svømmetag kombineret med ren afslapning i spabadet og saunaen, som befinder sig i poolrummet. I aktivitetsrummet kan der spilles billard, elektronisk dart og bordtennis. Personligt indrettet med moderne møblering. I det gennemtænkte køkken er der stort køleskab, fryseskab og opvaskemaskine. Den knitrende ild fra brændeovnen kan nydes indendørs til samvær. Der er flere tv i forskellige afdelinger samt PlayStation4 og dvd-afspiller. Huset er yderst rummeligt og veldimensioneret og bygget op omkring to separate soveafdelinger. Hver afdeling har et badeværelse og ekstra badeværelse i forbindelse med poolafdelingen. I alt tre badeværelser, der selvfølgelig alle har gulvvarme. Huset opvarmes i øvrigt med jordvarme. Spise/opholdsrum er smagfuldt indrettet med stereoanlæg med cd-afspiller, fladskærms-tv, dvd-afspiller, høj barnestol, sofaafdeling og brændeovn. Huset har 7 soveværelser. Alle værelser med dobbeltsenge har boksmadrasser. Derudover stor og rummelig sovehems. På grund af husets størrelse afviger prisen på rengøring på dette Skanlux-sommerhus fra den normale listepris. Afregning af forbrug, rengøring og depositum betales kontant på stedet til viceværten.
I går 8.440,-
NY
Sommerhus i Kvie Sø
Sommerhus i Kvie Sø

26 billeder

I går 3.395,-
NY
2 vær. m/havudsigt
2 vær. m/havudsigt

44 billeder

I går 2.929,-
POOLHUS med luxus - sommerhus i Marielyst på Falster
POOLHUS med luxus - sommerhus i Marielyst på Falster

12 billeder

d. 18.03 fra 3000 kr.
Stort arkitekttegnet, stråtækt sommerhus på Sjællands Odde
Stort arkitekttegnet, stråtækt sommerhus på Sjællands Odde

13 billeder

business_basic, image_search_result
Stort arkitekttegnet, stråtækt sommerhus på Sjællands Odde, Stort stråtækt sommerhus med stor, ugenert grund. Stor lukket solgård med udendørsskak. Stor legeplads med legehus, gynger, tårn og fodboldmål. Gæstehus med billard og bordtennis. Huset har selvfølgelig trådløst internet, og hastigheden er den højeste som YouSee/TDC kan levere i området, hvilket pt. er på 40 Mbit i Download og 10 Mbit i Upload. Et rummeligt, moderne hus med masser af charme og højt til loftet (5m) beliggende tæt ved vand (200 meter til Sejerø Bugten med badebro og 500 meter til Kattegat). Husets historie: Huset er opført i 1963 af en af Allers direktører med et hovedhus på ca. 110 kvm og et gæstehus på ca. 45 kvm. Derudover er der udhus på ca. 32 kvm. Gæstehuset var oprindelig garage, men er i forbindelse med ombygningen i 2004 nu et topmoderne gæstehus. Huset har de seneste år været igennem renovering. Huset ligger nu på en grund på ca. 4000 kvm., hvor der både er tæt og delvis vild bevoksning samt masser af græsplæne. Oprindelig var huset bygget på en flad mark med udsigt over Sejerø Bugten, da der stortset ikke fandtes andre bygninger og stortset ingen be­plantning. Husets navn er ?Birkegaarden?, hvilket er husets oprindelige navn. De store birketræer på grunden er således mere end 50 år gamle. Huset har den største Viasat pakke, d.v.s. med stortset alle tænkelige kanaler. Sengepladserne er fordelt således: - bagerste soverum i huset: 4 sovepladser fordelt på 1 køjeseng og 1 dobbelt seng - miderste soverum i huset: 2 sovepladser i køjeseng - forreste soverum i huset: 2 sovepladser i dobbeltseng - 1. sal/hems i åben forbindelse med stuen: 3 sovepladser fordelt på 1 dobbeltseng og 1 enkeltseng - gæstehus/spillehal: 2 sovepladser fordelt på 2 enkeltsenge Derudover findes 3-5 madrasser til fri placering. I alt er der mulighed for opredning til 16-18 personer. Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/sjaelland/nordvestsjaelland-sjaellands-odde/sj-odde-sjaellands-odde/906/?utm_source=guloggratis-husannoncer
d. 18.03 fra 5500 kr.
Utrolig lækkert 14. pers. luksus aktivitets pool sommerhus i Marielyst
Utrolig lækkert 14. pers. luksus aktivitets pool sommerhus i Marielyst

21 billeder

business_basic, image_search_result
Utrolig lækkert 14. pers. luksus aktivitets pool sommerhus i Marielyst, 211 kvm luksus til 14 personer. Sommerhuset er med brændeovn, og gulvvarme og er på hele 211 m2 inkl. swimmingpool, sauna, spa og et aktivitetsrum med billard, bordtennis, dart mm. I den rummelige stue findes trådløst internet,TV-pakke med bl.a TV 3., der er playstation 3 og WII og de traditionelle brætspil til hver en gæst. Haven er stor åben og rummelig med gynger, fodboldmål, og plads til leg og spil. Er man tidligt oppe, kan man opleve rådyrene gå forsigtigt rundt. Køkkenet er udstyret med alt i udstyr til både den store gourmetoplevelse, eller de hurtige anretninger i en ferie, fyldt med oplevelser og aktiviteter. Marielyst Strand, er flere år i træk kåret som danmarks dejligste strand. Hele Centrum er nyetableret i dejlig sydlandsk stemning, og det fører hele vejen ned til selve stranden. Marielyst er dejligt, hele året rundt... Huset er også velegnet til firmaarrangementer, teambuildingskurser, salgsafdelingens kick offs, dejlige forlængede weekender, fødselsdagsophold eller en varm afslappende vinterferie, hvor alt kan foregå indendøre hvis man ønsker dette,. Se en nærmere præsentation af huset B54 på: www.holidayescape.dk RING ELLER MAIL FOR ET GODT TILBUD, LAST MINUTE PRISER ELLER EN FORLÆNGET WEEKEND - beaverpath@gmail.com - tlf 60479292 -Mail svares indenfor en time TO UGER TILBAGE AF DECEMBER 18 FRA 3,490,-Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/lolland-falster-moen-bogoe-femoe/falster-marielyst/marielyst/52056/?utm_source=guloggratis-husannoncer
d. 18.03 fra 3995 kr.
Wellness luksushus 24 prs Marielyst på Falster
Wellness luksushus 24 prs Marielyst på Falster

8 billeder

d. 18.03 fra 18900 kr.
Skøøøønt poolhus på Marielyst. 22 m2. pool, spa, trampolin mm.
Skøøøønt poolhus på Marielyst. 22 m2. pool, spa, trampolin mm.

9 billeder

d. 18.03 fra 2495 kr.
Feriehus 12 personer med pool og fri Wifi på Nordfyn
Feriehus 12 personer med pool og fri Wifi på Nordfyn

12 billeder

d. 18.03 fra 6800 kr.
Marielyst. Luksushus med bordfodbold, spa mm.
Marielyst. Luksushus med bordfodbold, spa mm.

19 billeder

d. 18.03 fra 2000 kr.
Luksus spahus i Jegum Ferieland Oksbøl røg/dyrefrit
Luksus spahus i Jegum Ferieland Oksbøl røg/dyrefrit

13 billeder

business_basic, image_search_result
Luksus spahus i Jegum Ferieland Oksbøl røg/dyrefrit, Aktivitetshus beliggende i rolige og naturskønne omgivelser. Huset er yderst stilfuldt indrettet og opvarmes via et energivenligt jordvarmeanlæg. Alle værelser er rummelige, med gode senge.Værelser opvarmes via trådløst styret gulvvarme, altid opvarmet til mindst 15 grader. Badeværelser til 20 grader. Derudover er der også tvangstyret ventilationsanlæg med varme genvinding, hvilket sørger for at der er et godt indeklima i huset. Køkkenet er indrettet med induktionskogeplade, indbygningsovn, Microovn, kaffemaskine, kogekande og køleskab/fryser med en 80 liter fryser. 2 badeværelser, det store med lækkert spa og en dejlig sauna. I stuen er der HD tv og Blueray/DVD afspiller. Fra stuen kan I nyde en storslået naturudsigt gennem det store vinduesparti, hvor der også er direkte udgang til en stor sydvendt overdækket terrasse, hvor naturen så kan nydes i havemøblerne. I haven er der en stor trampolin. Aktivitetsrummet er udstyret med billard, bordfodbold, dart, blueray/DVD, HD tv og Nintendo Wii spillekonsol. Jegum Ferieland er med sine ca. 700 huse et godt etableret sommerhusområde midt i den vestjyske natur. Centralt placeret ligger der en butik, hvor der kan købes friskbagt morgenbrød samt dagligvarer. Tæt på huset ligger en fælles legeplads med bl.a. hoppepude, minigolf og tennisbaner. Huset er et perfekt udgangspunkt for udflugter, og inden for en times kørsel ligger Legoland, som altid er en tur værd. Der er tilmed flere golfbaner, fiskesøer og de dejlige strande ved Vesterhavet inden for kort afstand. Gratis adgang til Blåvandshug Badeland i Oksbøl. Gratis internet 30/30Mbit/s Der er parkeringsplads til tre biler ved huset. Om Jegum Jegum Ferieland er et fritidsområde fra 1978, og der er masser af plads omkring de mange fritidshuse. Legepladsen ved Centerbygningen står til fri afbenyttelse. Her er der mulighed for at iagttage fugle og dyrevildt, der har gode betingelser i Jegum området. Der er anlagt omkring 11 km naturstier i området, hvor der er mulighed for løb, vandre eller cykelture. Langs stierne er der stillet bænke op, hvor man kan sidde og nyde naturen. Prøv engang en lille udflugt til det nordvestlige hjørne af Jegum. Her finder man et stykke uspoleret natur ved Søvig Bæk. Området er præget af ro, og den stille natur smyger sig tæt ind på en. Jegum Ferieland ligger midt i et af Danmarks største rekreative områder, hvorfra der er 10-12 km til gode badestrande. Den nærmeste strand er Børsmose, hvor der kan køres med bil helt ned på strandbredden. Med Jegum som centrum kan man vælge Skallingen, Blåvand, Vejers, Grærup eller Henne Strand efter ønske og behov. Fra Jegum er der 5 km til svømmehal med sauna i Oksbøl. Der er 60 km til Legoland og med kun 30 km til Esbjerg, hvor der er gode shoppingsmuligheder og hvor man f.eks. kan besøge Esbjerg Kunstmuseum, Fiskeri- og Søfartsmuseet eller Esbjerg musikhus. Ved et ophold i Jegum Ferieland er der rigelig af ferieoplevelser at hente. Jegum Ferieland. http://www.jegumferieland.dk/?lang=dk Badeland. http://www.blaavandshuk.com/svmme--og-badeland Fiskesøer  http://www.fiskeri.nu/put-take-vestjylland.html Golf http://www.blaagolf.dk/   Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/vestjylland-vestkysten/henne-strand-jegum-houstrup-loenne/jegum-ferieland/7523/?utm_source=guloggratis-husannoncer
d. 18.03 fra 2200 kr.
I nærheden af Vesterhavet & Søndervig med golf & badeland tæt på fuglereservatet Vest Stadil fjord udlejes lystejendom
I nærheden af Vesterhavet & Søndervig med golf & badeland tæt på fuglereservatet Vest Stadil fjord udlejes lystejendom

12 billeder

d. 18.03 fra 3100 kr.
Stort sommerhus i Blokhus med pool, spa, sauna og gratis wifi
Stort sommerhus i Blokhus med pool, spa, sauna og gratis wifi

9 billeder

business_basic, image_search_result
Stort sommerhus i Blokhus med pool, spa, sauna og gratis wifi, Stort feriehus med pool, spa og sauna, petanqbane, dart, bordtennis, billard og bordfodbold Se vores hjemmeside http://www.blokhuscenter.dk Poolhus lige midt i hjertet af Blokhus. (kan også lejes i weekender uden for højsæson) Huset er ikke langt fra strand, by og skov. 12 soverum og 5 badeværelser. Læs mere herunder: Stor stue og 2 mindre stuer alle med TV afdeling og en spiseafdeling med meget plads (3 barnestole og 2 baresenge kan stilles til rådighed) Der er et TV med mange kanaler mv. Fri trådløs internet. Der er endvidere en brændeovn. Der er klinkegulv med varme i gulvet. Der er mange ekstra borde og stole mv. til rådighed. Stor åben køkken i forbindelse med stuen. Glaskeramisk komfur med god emhætte, mikroovn og opvaskemaskine samt mange skabe med meget service. Samt 2 mindre køkken også med alt inventar. Der er klinkegulv med varme i gulvet. Sovepladser: Der er 10 soverum og 2 hemser. 5 Badeværelser 4 stor og et lille, begge med bruseafdeling og toilet samt bademiljø. Der er klinkegulv med varme i gulvet. Aktivitetsrum indholder billard og dart samt bortennisplade til at lægge på billardbordet. Der er udstyr til alle spil. Der er petanque og sandkasse mv Andre oplysninger: Der er stor flisebelagt terrasse med havemøbler samt et lukket område, endvidere er der 3 andre terrasser alle med havemøbler, der er også en stor flisebelagt forplads. Gode parkeringsmuligheder. Køkkenindgang med en ekstra terrasse, så man har altid et sted hvor der er sol, hvis eller den skinner :-) Huset er beliggende centralt i Blokhus Poolhus midt i hjertet af Blokhus. I et stille og rolig sommerhuskvarter. Se placering på google maps (skriv Ribergaardsvej 6 Blokhus) ?Stranden ca. 500 m. ?Torvet med butikker og aktiviteter ca. 500 m. ?Skoven ca. 500 m. Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/nordjylland/nordvestkysten-jammerbugten/blokhus/7926/?utm_source=guloggratis-husannoncer
d. 18.03 fra 7250 kr.
Stor sommerbolig i Blokhus med sauna, pool & spa
Stor sommerbolig i Blokhus med sauna, pool & spa

1 billede

business_basic, image_search_result
Stor sommerbolig i Blokhus med sauna, pool & spa, Stort sommerhus med Pool, spa og sauna plads til 21 personer. (kan også lejes i weekender uden for højsæson) Se vores hjemmeside http://www.blokhuscenter.dk Stort hus med Pool, spa og sauna, petanqbane, dart, bordtennis, billard, bordhocky og bordfodbold. Poolhus lige midt i hjertet af Blokhus. Huset er ikke langt fra strand, by og skov.  9 soverum og 4 badeværelser. Læs mere herunder: Stor stue og 1 mindre stue med begge med TV afdeling for sig og en spiseafdeling med meget plads (3 barnestole og 2 barnesenge kan stilles til rådighed) Der er et TV med mange kanaler mv. Fri trådløs internet. Der er endvidere en brændeovn. Der er klinkegulv med varme i gulvet. Der er ekstra borde og stole mv. til rådighed. Stor åben køkken i forbindelse med stuen. Glaskeramisk komfur med god emhætte, mikroovn og opvaskemaskine samt mange skabe med meget service. Samt et mindre køkken også med alt inventar. Der er klinkegulv med varme i gulvet. Sovepladser: Der er 8 soverum og 1 hems. (af soverum er de 4 af dem med dobbeltseng eller 2 enkelsenge ved siden af hinanden.) 4 Badeværelser 3 stor og et lille, alle med bruseafdeling og toilet samt bademiljø. Der er klinkegulv med varme i gulvet. Aktivitetsrum indeholder billard og dart samt bortennisplade til at lægge på billardbordet. Der er udstyr til alle spil. Der er petanque og sandkasse mv. Andre oplysninger: Der er stor flisebelagt terrasse med havemøbler samt et lukket område, endvidere er der 2 andre terrasser alle med havemøbler, der er også en stor flisebelagt forplads. Gode parkeringsmuligheder. Køkkenindgang med en ekstra terrasse, så man har altid et sted hvor der er sol, hvis eller den skinner :-) Huset er beliggende centralt i Blokhus Poolhus midt i hjertet af Blokhus. I et stille og rolig sommerhuskvarter. Se placering på google maps (skriv Ribergaardsvej 6 Blokhus) ?Stranden ca. 500 m. ?Torvet med butikker og aktiviteter ca. 500 m. ?Skoven ca. 500 m. Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/nordjylland/nordvestkysten-jammerbugten/blokhus/1608/?utm_source=guloggratis-husannoncer
d. 18.03 fra 6750 kr.
Nyere stort 210 kvm luksus pool & aktivitets sommerhus i Marielyst Falster
Nyere stort 210 kvm luksus pool & aktivitets sommerhus i Marielyst Falster

29 billeder

business_basic, image_search_result
d. 18.03 fra 3495 kr.
Stort aktivitetssommerhus på Fur til 27 personer - fx billard, poolbord, bordfodbold, vildmarksbad, PlayStation og Bordtennis
Stort aktivitetssommerhus på Fur til 27 personer - fx billard, poolbord, bordfodbold, vildmarksbad, PlayStation og Bordtennis

31 billeder

business_basic, image_search_result
Stort aktivitetssommerhus på Fur til 27 personer - fx billard, poolbord, bordfodbold, vildmarksbad, PlayStation og Bordtennis, OBS: Du kan booke og se priser på WWW.STOREFERIEBOLIGER.DK Dette store sommerhus med plads til 27 voksne + et lille barn er perfekt, når I er mange, der vil holde ferie på vores skønne Limfjordsø, Fur. Her er I tæt på både færge, strand, indkøb og vores hyggelige havnemiljø. Fur har ikke mange store feriehuse med plads til flere familier eller storfamilien. Men denne store feriebolig er helt oplagt til en familietur som weekendophold eller ugeophold med nogle aktive dage med fx kajaksejlads, cykelture eller fossiljagt. Her kan I være mange sammen uden at stå i kø for at bade eller bruge en kogeplade. Vores feriehus har nemlig 3 badeværelser, 2 køkkener og ikke mindre end 5 soveværelser og tre opredninger i stuen. Central beliggenhed på Fur Fra færgelejet i Stenøre på Sydspidsen af Fur er der bare få minutters gang eller kørsel til ferieboligen i Nederby. Der er bare gåafstand til Brugsen, Fur Museum, turistinformationen og Stenøre Lystbådehavn. Vores sommerhus ligger i udkanten af byen, hvor alt ånder fred og idyl. Den nærmeste strand ligger bare 4 minutters gang fra huset, og her er skønt at bade ? også for de mindste. På lystbådehavnen kan børn og voksne i øvrigt prøve krabbefiskeri og krabbevæddeløb (om sommeren udlånes redningsveste på havnen). I dette store Fur-sommerhus er der god plads og rart at være. Med alle husets aktiviteter er det umuligt at kede sig, selv i regnvejr - der er fx både bordtennis, pool, bordfodbold og vildmarksbad. Det største plus, når I er mange af sted, er nok det rummelige køkken-alrum i husets hjerte. Her kan man spise, hygge sig, spille spil eller slappe af i en af sofagrupperne. OBS: Akustikken er meget behagelig ? I kan derfor tale sammen uden støjproblemer, selv om I er en god flok børn og voksne samlet på én gang. 28 sovepladser til børn og voksne Det store feriehus på Fur blev bygget i gedigne materialer i 1970 og fungerede tidligere som øens sparekasse. Huset rummer 5 soveværelser med følgende overnatningsmuligheder: 2 værelse med dobbeltseng og barneseng 2 værelser med dobbeltseng og tre etagies køjeseng 1 Værelse med dobbeltseng og barneseng og tre etagies køjeseng Stue: 3 sovesofaer kan redes op til dobbeltsenge Overnatningspladser til i alt: 27 personer + et lille barn. Miniferie og weekendophold Det er muligt at leje huset til miniferie og weekendophold. Når du har klikket på linket til vores hjemmeside, vil fremgå fremgå, når du har valgt datoerne i bestillingsformularen. Allergi og dyr Vi ønsker, at mennesker med allergi overfor røg og dyr kan trives i huset. Derfor er det ikke tilladt at ryge indenfor. Dyr må desværre ikke medbringes. Huset lejes ikke ud til ungdomsgrupper. OBS: Oplever du problemer med vores online booking på www.storeferieboliger.dk? Så kontakt mig på 24 25 69 11 eller info@martinruby.dk Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/limfjorden/limfjorden/fur/61740/?utm_source=guloggratis-husannoncer
d. 18.03 fra 5200 kr.
Billard/Spahus 14 prs i Marielyst på Falster
Billard/Spahus 14 prs i Marielyst på Falster

11 billeder

d. 18.03 fra 9400 kr.
***** luksuspoolhus med aktivitetsrum ved Marielyst Strand på Falster.
***** luksuspoolhus med aktivitetsrum ved Marielyst Strand på Falster.

22 billeder

business_basic, image_search_result
***** luksuspoolhus med aktivitetsrum ved Marielyst Strand på Falster., Super lækkert 225 m2. stort energibesparende luksushus med pool med vandrutsjebane, stor spa, sauna, bordtennis, billard, bordfodbold, dart, internet mm. 8 soveværelser. 3 badeværelser. Vil i, uanset årstiden have en succesfuld ferie, skal i leje dette lækre hus tæt på Danmarks bedste, og 20 kilometer lange børnevenlige sandstrand. Pool/wellnessafdeling hvor i med garanti vil tilbringe mange fornøjelige timer. Pool med romertrappe og lys, vandrutsjebane, 6 pers. spa hvor i har mulighed for at få masseret hele kroppen, sauna så i rigtigt kan blive gennemvarmet og helt afslappet og et af husets 3 badeværelser. Aktivitetsrum med billard, bordtennis, bordfodbold, dart, TV og PS3. Køkken/alrum med køkkenafdelig, spiseafdeling og lædersofagruppe. TV. DVD. Stereoradio med cd-afspiller. Trådløst internet. Brændeovn. Køkken med bla. opvaskemaskine, køleskab, fryser, 6 kogeplader, varmluftovn, microovn, emhætte, 2 kaffemaskiner, elkedel. 6 soveværelser (4 med dobbeltseng, og 2 med 2 enkeltsenge) i 2 soveafdelinger med hver 3 soveværelser og badeværelse. 2 hemse på hver 40 m2. og delvis op til 2 meter i højden med 3 flytbare senge, TV og DVD. Fra aktivitetsrum, køkken/alrum og poolafdeling dør ud til stor delvis overdækket terrasse med grill og havemøbler. Hele huset opvarmes vha. jordvarme, hvilket vil minimere jeres forbrugsomkostninger. Gulvvarme overalt. Fliser i pool/wellnessafdeling og badeværelser. Trægulve i resten af huset. Græsplæne der indbyder til forskellige aktivitetsmuligheder. Legetårn, gynge og sandkasse. Fiskerenseplads. Ferieparadiset Marielyst er det sommerhusområde i hele Danmark der har de fleste indkøbsmuligheder, restauranter, pizzeriaer, cafeer og aktivitetsmuligheder indenfor få kilometer Mulighed for leje af sengelinned, håndklæder og viskestykker. Udlejes ikke til ungdomsgrupper. I bliver budt velkommen af mig med champagne eller sodavand og slik. Ring/sms 2029 1221. E-mail:kjeldhansen@c.dkKlik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/lolland-falster-moen-bogoe-femoe/falster-marielyst/sildestrup/52303/?utm_source=guloggratis-husannoncer
d. 18.03 fra 5000 kr.
Nyt aktivitetshus fra 2014 med spa/sauna - sommerhus i Skovmose på Als i Sønderjylland
Nyt aktivitetshus fra 2014 med spa/sauna - sommerhus i Skovmose på Als i Sønderjylland

12 billeder

d. 18.03 fra 2800 kr.
1/4 Match Billard
1/4 Match Billard

3 billeder

d. 17.03 1.000,-
7 / 8 Fod poolbord Skandic
7 / 8 Fod poolbord Skandic

3 billeder

d. 16.03 BYD!
Swimmingpoolhus til 16 personer i Marielyst
Swimmingpoolhus til 16 personer i Marielyst

14 billeder

d. 16.03 4.000,-
Udlejes
24 PERSONERS LUKSUS-POOLHUS MED SPA, SAUNA OG SPIL
24 PERSONERS LUKSUS-POOLHUS MED SPA, SAUNA OG SPIL

10 billeder

d. 16.03 10.395,-
Udlejes
Lækkert 15 pers. Luksus sommerhus i marielyst
Lækkert 15 pers. Luksus sommerhus i marielyst

15 billeder

d. 16.03 3.295,-
Udlejes
24 PERSONERS LUKSUS-POOLHUS MED SPA, SAUNA OG SPIL
24 PERSONERS LUKSUS-POOLHUS MED SPA, SAUNA OG SPIL

10 billeder

d. 16.03 10.395,-
Udlejes
Luksussommerhus 204m2 - pool og legerum
Luksussommerhus 204m2 - pool og legerum

16 billeder

image_search_result
Luksussommerhus 204m2 - pool og legerum, Inden du spørger til en periode, så tjek kalenderen her www.poolhome.dk/bookingpriser - derefter kan vi lave et tilbud til dig. Du kan se kalender og ledige tider her: www.facebook.com/luksussommerhuset - der er også masser af billeder af huset. TIP: Hvis du klikker på "Synes godt om" på hovedsiden, får du adgang til afbudstilbud og 'last minute deals'. Huset er på hele 204 m2 og her er alt, hvad du behøver til en perfekt ferie, også selv om vejret driller. For her er der plads til masser af aktiviteter indenfor, også uden at forstyrre dem som bare vil slappe af med en god bog eller film ved pejsen i stuen. Der kan sove op til 14 personer i de 5 soveværelser og den store hems. Der er pool, boblebad og sauna samt rutchebane til de små og svømmetræner/modstrømsanlæg til de aktive. Der er et fuldudstyret aktivitetsrum med billard/pool, bordtennis, fodboldspil, Playstation og dart. Poolområdet og aktivitetsrum ligger i sin egen del af huset, så der kan lukkes af til stue og køkken alrum. Der er en stor terrasse, hvor I kan nyde solen i gode havemøbler. På naturgrunden, der omkranser huset, er der også tænkt på de mindste gæster med gynger og trampolin. Der er pejs og gulvvarme overalt i huset, så der er ingen undskyldninger for at få masser af sommerhushygge på din ferie. Der er masser af flot natur, vandreruter og stisystemer i gåafstand fra sommerhuset. Løkken er 4km væk, og her kan du finde spisesteder, indkøb, bowling, gocart, funcenter, frisk fisk og meget mere. Den hyggelige by Lønstrup ligger kun 8km væk og byder på masser af gallerier, spisesteder og en fin biograf. På vej mod Lønstrup kan du besøge det berømte Rubjerg Knude Klit og Fyr. Der er 50m klint og 40m klit, så selv uden at komme op i fyrtårnet står man 90 meter over vandet med en fantastisk udsigt og natur. Se også vores hjemmeside www.poolhome.dk for info, kalender og priser.
d. 15.03 1.234,-
Billard køer og holder
Billard køer og holder

5 billeder

d. 15.03 500,-
14 PERSONERS LUKSUSHUS MED MEGASPA  AKTIVITETSRUM
14 PERSONERS LUKSUSHUS MED MEGASPA  AKTIVITETSRUM

10 billeder

d. 15.03 3.325,-
Udlejes
Bed and Breakfast i Bovrup i Sønderjylland - nær Gråsten, Aabenraa og Sønderborg
Bed and Breakfast i Bovrup i Sønderjylland - nær Gråsten, Aabenraa og Sønderborg

9 billeder

d. 15.03 Kontakt udlejer
Denne villa er ikke noget man ser ofte i et land som Thailand
Denne villa er ikke noget man ser ofte i et land som Thailand

8 billeder

business_basic, image_search_result
Denne villa er ikke noget man ser ofte i et land som Thailand, Denne villa er ikke noget man ser ofte i et land som Thailand. Kvaliteten af materiale og design er af meget høj standard, og de nuværende ejere var selv med under opførelsen. Et fuldt åbent plan med høje panorama vinduer ud mod mark med palmetræer, pryder atmosfæren i denne luksuriøse villa. Køkkenet er bygget i bedste designer stil og fyldt med god plads. Der er et soveværelse på 3. sal med en suite badeværelse og en helt unik udsigt. Stuen har også et toilet tilknyttet samt udgang til 2 rummelige balkoner, 1 på hver side. Den flotte trappe ned til entreen og den indbyggede garage samt bryggers sætter et flot præg på indgangen til villaen. I forlængelse af garagen i stueplan er der adgang til gæste rum med en suite badeværelse og toilet, samt udgang til den fine have og fine terrasse. Der er adgang til fælles swimmingpool for de 10 villaer, samt Grill område og græs areal med hængekøjer. Man kan også frit benytte Fitness gym 24/7 som er beliggende i lejlighedskomplekset i forlængelse af området. Der er også en 38m lang swimmingpool og Billard bord som man har adgang til. Personale holder rent på området, og nattevagt sørger for sikkerhed hver nat. Der er iøvrigt mulighed for at købe rengøring og yderligere vedligeholdelse hvis dette ønskes. Denne bolig sælges fuldt møbleret og med leasing aftale på grunden, hvis ikke køber har Thai statsborgerskab. Alt papirarbejde og overlevering assisteres af Ban Krut Properties og Livinghouse Thailand. <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/P97gfwBngZE" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe> Antal værelser : 3 Bolig : 219 m2 Grund : 276 m2 Bygge år : 2011
d. 15.03 1.846.750,-
Billard / Pool bord
Billard / Pool bord

2 billeder

d. 13.03 3.500,-
Billard kø
Billard kø

1 billede

d. 12.03 1.000,-
Bellingegaard BandB på skønne Falster nær Knuthenborg Safaripark og Nykøbing F
Bellingegaard BandB på skønne Falster nær Knuthenborg Safaripark og Nykøbing F

11 billeder

business_basic, image_search_result
Bellingegaard BandB på skønne Falster nær Knuthenborg Safaripark og Nykøbing F, Bellingegaard er en herregård beliggende på Østfalster med plads til 24 personer og mulighed for sociale arrangementer op til 18 personer. Midt mellem Nykøbing Falster og Stubbekøbing ligger Bellingegaard i smukke omgivelser nær skov og strand. Der er kun 2 km til slottet Corselitze, og vi ligger i umiddelbar nærhed af cykelruten Berlin - København. Bellinge herregård kan føre sin historie tilbage til 1200-tallet. Det nuværende Bellingegaard er bygget i 1849 af mursten fra Nykøbing Slot. Bellingegaard er senere moderniseret, så det lever op til dansk standard. Otte dobbeltværelser forefindes på første sal og to dobbeltværelser i stuetagen. Alle værelser ligger i hovedbygningen. Værelserne kan bruges både som enkelt- og dobbeltværelser med mulighed for opredning i cirka halvdelen af værelserne. Tre af værelserne på 1. sal er familierum med 3-4 senge. Der er fra alle værelser let adgang til store badeværelser på hver etage. På gangen er der indrettet et opholdshjørne med vinkelsofa og en spiseplads til 10 personer. Der er et køkken med 2 kogeplader, ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskine og køleskab m. frys, hvor der er mulighed for selv at lave mad. Der er fri trådløs internet adgang på begge etager. Desuden er der på fællesarealet TV, video- og DVD-afspiller samt diverse morskabsspil. I stueetagen er der adgang til et stort pool-billard, bordtennis samt telefon. Der forefindes en stor weber-grill til fælles afbenyttelse. Der er 3 terrasser, hvor man kan indtage sin mad og drikke. Den parklignende have er forsynet med diverse havemøbler, og der er mulighed for at lege, grille og spille udendørs spil, eksempelvis badminton, fodbold eller kroket. Den nærliggende Tromnæs Strand er en dejlig sandstrand, og den kan nås på 4 min. pr. bil og 12 min. på cykel. Nykøbing Golfklub og Falster Golfklub ligger begge i en afstand af 9 km. Der er også god mulighed for tur til Møns Klint, Knuthenborg Safaripark, Middelaldercentret i Nykøbing F og Fuglsang Kunstmuseum. Der er udlån af cykler, og mulighed for at leje en ridehest, da Bellingegaard også huser en rideskole. Man kan også medbringe sin egen ridehest og opstalde den på rideskolen eller i en tilhørende fold. Rideturen kan passende nydes i Corselitze-skovene eller på Tromnæs Strand. På Bellingegaard Bed and Breakfast har vi selv en meget venlig hund, så både hunde og andre husdyr er hjertelig velkomne. Vigtige ord for denne annonce er bed & breakfast, bed&breakfast, b&b, b & b, bb, bandb, b and b, bogb, b og b, bed breakfast, bedbreakfast, bedandbreakfast, bed and breakfast, bedogbreakfast, bed og breakfast.
d. 12.03 Kontakt udlejer
Poolbord,  kvalitet
Poolbord,  kvalitet

4 billeder

d. 10.03 2.000,-
Billard pointtavle mm.Søren Søgaard
Billard pointtavle mm.Søren Søgaard

9 billeder

d. 09.03 475,-