Galleri annoncer
Smykke (str. 33 cm)

Smykke (str. 33 cm)

43 kr.

ubrugt pynt til håret til feks konfirmation eller bryllup i guldfarvet med hvide sten. virkelig smuk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Guld Størrelse: 33 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·14. apr.·Orderly Shop

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Mode og skønhed

Lup med søgeord i
HÅRPYNT - hårelastik - hårspænde - KONFIRMATION

HÅRPYNT - hårelastik - hårspænde - KONFIRMATION

20 kr.

Håndsyede hårelastikker / scrunchies i hvide farver og klare hårhajer / hårclips. 3 råhvide hårelastikker med ruet stof 2 hvide med fin lyseblå stribe i bomuldslærred. 2 små gennemsigtige hårhajer. 1 lille matteret hårhaj med blomstermotiv. Hårelastikkerne er syet med gammeldags bukseelastik, så der er god stræk, og de kan bruges i både tyndt og kraftigt hår. Hårhajerne er små og fine i god kvalitet. Har ikke været brugt. Alt i fine, hvide farver til fx bryllup eller konfirmation. Sælges for 20 kr. stykket. 2 stk for 30 kr. 5 stk for 60 kr. Alle 8 stk for 90 kr. = godt 11 kr. pr. stk. + evt. porto. Kan afhentes på Østerbro.

København Ø·12. apr.·

Nike Air Jordan 1 True Blue

Nike Air Jordan 1 True Blue

799 kr.

Hej sælger mine Jordan 1 Det er den perfekte sko til 2024 konfirmanten men også til den der bare gerne vil have en stilren sko der går til alt. Jeg brugte selv skoen til min konfirmation og den passede helt perfekt til den store dag. Den er kun brugt til konfirmationen og har næsten igen brugspor. På det sidste billede kan i se mig i mit konfirmationstøj og skoene. Jeg har kvitteringen som kommer med når du køber skoen Kan enten afhentes eller sendes på købers regning.

Aalborg·11. apr.·

SMYKKESÆT med ØRESTIKKER og ARMBÅND - konfirmand

SMYKKESÆT med ØRESTIKKER og ARMBÅND - konfirmand

65 kr.

Fint lille smykkesæt med gyldent armbånd og øreringe. Samme kæde går igen på øreringe og armbånd. - Kædeøreringe = ørestikkere, hvor den ene ende af kæden sidder foran øret, og den anden ende bagved. 65 kr. - Fint armbånd med gylden kæde. Her er armbåndet ca. 16 cm langt, men det kan laves i den længde, du har brug for. 65 kr. Håndlavede smykker der ikke har været brugt. Til konfirmandinden, konfirmanden, konfirmation. Smykkerne sælges samlet for 110 kr. + evt. porto. Kan afhentes på Østerbro.

København Ø·10. apr.·

Hår tilbehør eller belte (str. 20 x 120 x 7 cm)

Hår tilbehør eller belte (str. 20 x 120 x 7 cm)

93 kr.

konfirmation. Bryllup, kan også bruge som belte. Blomster, tyl, glimmer, similisten, hvid cream farvet, bånd Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Hvid Størrelse: 20 x 120 x 7 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·10. apr.·Orderly Shop

Fremhævet
Konfirmations habit og skjorte

Konfirmations habit og skjorte

750 kr.

Klassisk skarp jakkesæt fra Lindbergh White lavet med 30% genanvendt polyester, som kommer fra genbrug af plastflasker. Habitten er lavet i mindre størrelser med henblik på konfirmander. Str: 46 Bukserne er klassiske habitbukser med pressefolder og paspolerede baglommer med knapper. Foran lukkes med knap og skjult lynlås. Jakken er i klassisk snit og lukkes med to knapper foran. Der er to slidser bagpå for ekstra bevægelsesfrihed og fire knapper ved ærmegabet. Jakken har desuden tre inderlommer. Jakkesættet er lavet i slim fit, så det sidder en smule tættere til kroppen end ved regular fit.

Egå·30. mar.

Fremhævet
Side:
af 6