Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL manicurebord med hjul foldbart sort

Kr. 489,-


Negle og manicure

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Personlig pleje / Negle og manicure"

Opret favoritsøgning

UV lampe
image_search_result
UV lampe
125,-
Opdateret d. 21.03 kl. 19:03

På GulogGratis.dk kan du købe alt til akryl og gele negle samt manicure sæt til en billig pris


Køb billige negle produkter online: På GulogGratis.dk sælges alt til gele og akryl negle

Vil du have flotte nye negle? Så klik dig ind på GulogGratis.dk og shop løs blandt annoncer med billige startpakker til gelenegle og akrylnegle. Her er både salg af tipper, folie, pynt og glitter samt nye og brugte manicure sæt. Så du bliver hurtigt klar til at gå i gang med at lave neglene selv, når du handler på GulogGratis.dk. Du kan også gøre gode kup på andre lækre produkter som extensions, make up, parfume, hud- og hårpleje online. Eller hvad med at gøre et gratis fund på en brugt sofa, et parti fliser eller et træ til haven? Klik dig ind på annoncerne med ting som bortgives på GulogGratis.dk.

Læs mere
Find gode tilbud på negle tipper på GulogGratis.dk – her er også komplette neglesæt på udsalg

På GulogGratis.dk kan du købe billige manicuresæt samt de rette redskaber og produkter til at lave kunstige negle. Hvis du vil have smukke hænder, kan du starte med at give dig selv en manicure, inden du påsætter de nye akryl- eller gelenegle. Du kan vælge den klassiske franske manicure eller dekorere neglene med glitter og pynt i flotte farver.

Gør et kup på et gele neglesæt på GulogGratis.dk, hvor du kan købe alt til lav selv negle

Køb et billigt neglesæt på GulogGratis.dk, så du selv kan lave flotte kunstige negle. Du får også brug for en UV lampe, som neglene kan tørre under undervejs i processen. Start med at rengøre hænderne og neglene grundigt, inden du sliber neglene og påsætter negletipper i den farve du ønsker. Herefter skal du påføre primer, derefter gele og til slut topcoat.
Læs mindre