Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL massagestol kunstlæder cremefarvet

Kr. 1.559,-


Massagestol

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Personlig pleje / Massagestol"

Opret favoritsøgning

På udkig efter en billig massagestol? Brugte massagestole sælges billigt på GulogGratis.dk


Køb en brugt massagestol på GulogGratis.dk, hvor second hand massagestole er på tilbud

På GulogGratis.dk kan drømmen om din helt egen massagestol gå i opfyldelse. Her er nemlig salg af nye og brugte massagestole til både privat og professionel brug. Udvalget tæller flere forskellige modeller med forskellige designs, funktioner og indstillinger, så du kan finde netop den stol, der passer til dine ønsker. På GulogGratis.dk kan du også gøre en god handel på en brugt massagebriks, et second hand solarium eller sunde kosttilskud. Der er også ting og sager som bortgives helt gratis online; gør et fund blandt annoncerne med fliser, sten, blomster, træer og møbler, som gives bort.

Læs mere
Massagestole til privat og professionel brug er til salg på GulogGratis.dk: Køb en brugt massagestol online

Tag et kig på udvalget af brugte massagestole, som er til salg på GulogGratis.dk, hvor du kan gøre et godt køb på en massagestol til professionel eller privat brug. Når du skal vælge massagestolen, skal du både tænke på stolens design, komfort, antal funktioner, kvaliteten af stolens massage samt mulighederne for reparation og service, hvis stolen går i stykker eller trænger til et eftersyn.

Find en god massagestol på udsalg online: På GulogGratis.dk sælges billige massagestole

Du kan købe massagestole til såvel privat som professionel brug på GulogGratis.dk, hvor du altid kan finde et godt tilbud på en brugt massagestol. Hvis massagestolen er til erhvervsmæssig brug, er det vigtigt at stolen har de nødvendige funktioner og en høj slidstyrke samt at du kan få den repareret så hurtigt som muligt, hvis den går i stykker. Hvis massagestolen i stedet er til privat brug, og skal stå hjemme i stuen, er stolens design også en vigtig faktor.
Læs mindre