Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

vidaXL massagebord sammenfoldeligt 2 zoner træstel sort

Kr. 819,-


Massagebriks

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Personlig pleje / Massagebriks"

Opret favoritsøgning

Køb en brugt massagebriks til en god pris på GulogGratis.dk: Billige massagebrikse er til salg


Find en billig massagebriks på GulogGratis.dk: Her er brugte massagebrikse på tilbud

På GulogGratis.dk kan du købe en brugt massagebriks til en billig pris. Her er et fint udvalg af brugte massagebrikse i forskellige størrelser og udformninger, så du har gode muligheder for at gøre en god handel på massagebriksen, der passer til dit formål. Du kan også få andre produkter inden for kategorien personlig pleje og sundhed; tag et kig på annoncerne med massagestole, solarier og kosttilskud. Der er også gratis ting at få på GulogGratis.dk, hvor alt fra møbler og fliser til blomster, træer og beplantning bortgives.

Læs mere
Køb en brugt massagebriks billigt på GulogGratis.dk: Her er massagebrikse på udsalg

Leder du efter en moderne og professionel massagebriks? Så skal du klikke dig ind på GulogGratis.dk, hvor der er salg af second hand massagebrikse. Når du skal vælge en briks til professionel massage, skal du gå efter en briks, som både er pæn at se på, stabil og kan holde til at blive brugt og håndteret dagligt. Du bør også overveje, hvor høj en vægt briksen skal kunne understøtte samt om det er nødvendigt at briksen kan justeres i højden og har en justerbar hovedstøtte.

Brugte massagebrikse sælges online: Køb en funktionel briks til massage på GulogGratis.dk

Find den helt rigtige massagebriks til en god pris på GulogGratis.dk, hvor brugte massagebrikse sælges billigt. I valget af massagebriksens størrelse og udformning, skal du tage hensyn til hvilken massageform den skal bruges til: Nogle brikse egner sig bedre end andre til f.eks. reiki-, kranio sakral- eller shiatsumassage.
Læs mindre