For hurtig søgning indtast
annonce id: 46338903
i søgefeltet og klik søg

Toppik pulver

Kr. 250,-
Få personlige lånetilbud fra 8 banker her
Beskrivelse:
Har du problemer med hårtab? Så er Toppik lige noget for dig! De laver nogle helt unikke produkter, der på blot et par minutter dækker dit hårtab, med et helt naturligt udseende.

Toppik er en af de hurtigste måder hvorpå man kan dække sit hårtab. Det kræver ingen forberedelse, og det tager ikke flere måneder før man kan se resultater. Du får resultatet lige med det samme du har påført fibrene.

Toppik har ingen effekt på dit hårtab, og får ikke dit hår til at vokse igen, men istedet går det ind og dækker de områder i hovedbunden, hvor der ikke er så meget hår.

Det hele sker ved at påføre mikrofibrene i håret, og så får de dit hår til at se tykkere ud, og dække de områder hvor der ikke er hår.

Hvad er Toppik Mikrofibre?
Toppik Mikrofibre er en lang række af bittesmå mikrofibre som er opbygget er organisk kreatin. Under produktionen er fibrene blevet statisk ladet så de binder sig til dit naturlige hår.

Det er et helt ufarligt at bruge, og har ingen skadelig effekt på dit naturlige hår.

Sådan gør du:
Påfør Toppik fibrene, og red igennem. Det blandes derefter med håret og hæfter ved håret.. Det sætter sig ikke i hovedbunden og drysser ikke på dit tøj. Den giver dit hår et tykkere udseende og mere volumen, og skjuler dermed hårbunden.

Indhold:
27,5 gram - Ca. 70 dages forbrug.

Jeg har Mange forskellige farver.

Tlf: 27 52 03 67

Se også disse lignende annoncer