Pels

8
Pelsfrakke

Pelsfrakke

2.000 kr.

Lækker ægte pels fra Menda. Pelsen er lavet af kaninpels, og er brugt få gange. Kraven er af anden pels end kanin. Fremstår super flot. Pelsen er lang og er en str. 38-40. For yderligere info sms til 30126760

7430 Ikast
i går
Rulams pels Jakke

Rulams pels Jakke

3.000 kr.

Super lækker jakke ALDRIG BRUGT nypris 6500 kr, Brystvidde: 110cm, Hoftevidde 114 cm, længde:90 cm, buer for neden, Købt hos Johs pelse i Hillerød, model Lonnie,

3250 Gilleleje
13. jun.
Pesianer pels fra buntmager Sandberg

Pesianer pels fra buntmager Sandberg

1.200 kr.

Håndsyet Persianer er pels af skind fra karakulfåret fra Buntmager Sandberg i Hillerød. Lysegrå med lysegråt silkefor. Str. M/L - begge størrelser kan anvende pelsen. Indvendig hægtelukning og dobbeltradet knapper udenpå - ekstraknap medfølger. Brugt få gange - ingen brugsspor Ny pris kr. 1200,- Så længe varen er annonceret er den IKKE solgt. Venligst ring eller sms - klik XXXX for at se tlf.nummer i øverste højre hjørne

4440 Mørkøv
4. jun.
Minkpels Saga Supreme Quality str. 38-42

Minkpels Saga Supreme Quality str. 38-42

4.900 kr.

Pels, str. 38-42, SAGA MINK, SupremeQuality , Brun, Mink, Næsten som ny Meget smuk velholdt swinger minkpels. Den har været opbevaret mørkt og tørt, og er i samme stand, som da den blev købt. Pelsen har været min mors, som næsten ikke har brugt den.

3480 Fredensborg
16. jun.
Kaninpels fra Kopenhagen Fur

Kaninpels fra Kopenhagen Fur

1.800 kr.

Skøn blød kaninpels i lys farve (creme/beige) Brugt meget få gange og fejler ingenting. Kopenhagen Fur har som vision at være verdens mest bæredygtige pelshus. Hvorfor købe pels fra Kopenhagen Fur? - Foder til dyrene produceres bl.a. af restprodukter fra human fødevareproduktion. - Hele dyret bruges: kroppen til kød- og benmel, gødning og som materialer i byggebranchen, fedtet bruges til biodiesel, og skindet bruges til pels. - Pels har en lang levetid - op til 40 år. Det giver mindre ressourceforbrug i forhold til andre former for beklædning. - Pels kan genbruges og sys om, og det øger pelsens levetid. - Pels er biologisk nedbrydeligt, så når pelsen er slidt op, indgår den i det økologiske kredsløb.

5464 Brenderup Fyn
17. maj.

Mode og skønhed,

1.900 kr.

Smuk kort Minkpels. Købt hos Exclusiv Pels i Ryesgade, Århus i 1988. Pelsen er med to udvendige lommer og er med skjult lukning foran. Minkpelsen er næsten ikke brugt, ca et par gange om året og slet ikke i de sidste 8 år. Den trænger til en lille Rep. / syning ved det ene ærmegab. Jeg forestiller mig en pris på 3500,- , men pris og levering kan forhandles. Kan naturligvis ses og prøves !

8370 Hadsten
ons.

Roman Orginals-Leopard Faux Fur.Str:40/4...

750 kr.

Super flot Leopard Printet Faux Fur i super kvalitet Mærkevare /brandet . Jakken har foer, Brugt-Fejlfri, er tjekket ved modtagelsen.Fremstår som ny Skøn varm og er i "mellem tyk" i pelsen,dvs. plydset --Se billederne-- Kontakt mig via messenger --Bliv Lun i kulden- i smuk jakke-- Flere FuxFur Annorakker m. hætte, sorte.m. hætte. I medi lange. Se mere hos WOW Dresses på FB.

2300 København S
30. maj.

Ny kort super flot pels fra BUCH

1.350 kr.

Dejlig pels i fantastisk god kvalitet fra BUCH. Størrelses Small, der svare til størrelses 38. Se venligst foto fire for yderligere infomation. Har aldrig fået den brugt, så sælger den hermed. Sælgers til en rigtig god pris, og er ny og ubrugt! Pris kr. 1350,- + evt. GLS forsendelses kr. 53,- Eller kom gerne med et rimeligt bud? Info: Billederne er taget med blitz, hvilket får den til at se lidt mørk og gullig ud, men pelsen er noget lysere og mere hvidlig i det.

5856 Ryslinge
26. maj.