Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Flot mink frakke str. 40/42

Kr. 3.595,-

Sælgers annoncer Annoncer fra Margrit2 (24)


Pels

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Str. 38-42 / Pels"

Opret favoritsøgning

Smukke pelse i str. 38, 40 og 42 er til salg på GulogGratis.dk: Køb en ægte mink pels online


Køb en ægte pels på tilbud på GulogGratis.dk, hvor brugte pelse sælges billigt

Er du til ægte eller imiteret pels? Du kan købe begge dele på GulogGratis.dk, hvor udvalget både byder på pels veste, jakker, stolaer, capes og ponchoer i minkpels, kanin, sølvræv, persianer eller kunstpels til kvinder. De flotte dame pelse fås blandt andet i størrelserne 38, 40 og 42, så du nemt finder pelsen, der passer dig perfekt. Der er også andet overtøj til salg online; gør et godt køb på en lækker skindjakke, en varm frakke til vinteren, en let jakke til forårsbrug eller regntøj til de våde dage. I en helt anden kategori finder du brugte ting som bortgives på GulogGratis.dk, hvor møbler, fliser, blomster, træer og beplantning gives væk.

Læs mere
På GulogGratis.dk kan du købe en brugt persianer eller sølvræv pels til en billig pris

Har du købt en flot, brugt pels på GulogGratis.dk? Så skal du huske, at det kræver pleje og vedligeholdelse at bevare pelsen smuk og glansfuld. Det er især vigtigt, at pelsen opbevares korrekt om sommeren; du kan eventuelt få den opbevaret hos en professionel buntmager, som har opbevaringsrum, hvor temperatur og lys er under kontrol. Pelsen må kun udsættes for professionel rensning, og du må ikke børste den eller sprøjte kemikalier som hårlak og parfume på den.

Find billige pelse online: Køb en brugt pels jakke på udsalg på GulogGratis.dk

Se det fine udvalg af ægte pels jakker på GulogGratis.dk og køb den pels, du altid har drømt om online. Hvis du opbevarer pelsen hjemme hos dig selv, skal du hænge den et køligt og mørkt sted, da dens farve kan blive ødelagt af direkte sollys eller stærk belysning. Pelsen skal hænge på en bred bøjle, og der skal være luft og plads omkring den, så den ikke bliver mast. Cedertræsringe på bøjlen forhindrer at pelsen bliver angrebet af møl.
Læs mindre