Varen er solgt eller ikke længere aktiv. Se lignende annoncer nedenfor. Se din annonceSe annoncen

Få besked, når der er nye annoncer i:
"Dametøj / Konfirmationskjoler"

Opret favoritsøgning

Skal konfirmationskjolen være kort eller lang – med eller uden ærmer?


Der er mange spørgsmål at tage stilling til, når du vælger din konfirmationskjole. Den klassiske konfirmationskjole er knælang og uden ærmer, hvor du kan sætte en lille jakke eller sjal til. Men her kan du gå på jagt efter den perfekte konfirmationskjole, der lige matcher din stil.

Find alle de populærere mærker på GulogGratis.dk

Konfirmationstiden er en fest, og der bliver hurtigt brugt mange penge på de skønne piger. På GulogGratis.dk finder du alle de populærere konfirmationskjoler billigt til salg. Er det ikke en nødvendighed, at få en kjole fra den nyeste kollektion, kan en brugt konfirmationskjole være en god mulighed for at spare lidt penge.

Læs mere
Du finder ofte mange annoncer på de populære mærker:

- LILLY – laver hvert år en ny konfirmationskollektion, som passer til årets trends.

- Lucca Bride – er et dansk mærke, som startede med at lave brudekjoler. De har nu også et stort udvalg af flotte konfirmationskjoler.

- Party Line – har mange flotte klassiske konfirmationskjoler. Party Line har også konfirmationskjoler i store størrelser, så her finder du str. XXS til 6XL.

- LUXUX – er dansk design, som både har brude-, fest- og konfirmationskjoler.

Gode råd når du køber brugte konfirmationskjoler

Størrelser kan variere meget fra mærke til mærke. For at sikre du gør en god handel, er et godt råd at prøve konfirmationskjolen først. Se, om du ikke kan lave en aftale med sælger, så du kan prøve den på, inden du køber. Når du ser den live, er du samtidig også sikker på, at kjolen er i den stand, du ønsker. Er det ikke muligt at prøve den inden, så er en god idé at få bryst-, talje og hoftemål på kjolen. Så har du gjort dit bedste for at sikre, at kjolen passer – og så er du kommet et godt stykke af vejen.
Læs mindre